Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kedves Társaim!

 

Szombaton végeztem el a X. fokozatot.

 

István arról beszélt, hogy milyen értékes tudás birtokába kerültünk, és milyen nagy szüksége van a világnak miránk. Nekem pedig már előző nap ugyanezt mondta egy ismerősöm. Gyönyörűen összecsengett az egész.

 

Ez az ismerősöm már régóta küzd egy betegséggel, ami nem halálos és nem is különösebben fájdalmas, de igen komoly életminőség romlást jelent a számára. Specialistákat is felkeresett és kezeltette magát. Arra volt kíváncsi, hogy van-e még értelme további beavatkozásoknak. Kérte, hogy nézzem meg.

Megbeszéltük a "vizsgálat" eredményét, javaslatokat is tettem, hogyan őrizheti meg jobban az egészségét mindhárom szinten.

A beszélgetés végén a következőket mondta: "Én eddig azt gondoltam, hogy ez a képzés egy boszorkányság, de most már tudom, hogy ez egy nagyon értékes dolog." 

 

Szeretném megköszönni mindenkinek, akivel együtt tanultunk, táboroztunk, kluboztunk, meditáltunk, leveleztünk, hogy nekem is adtak az értékes idejükből. Hálás vagyok érte..

 

Külön köszönetet szeretnék mondani azoknak az embereknek, akiktől különösen sokat kaptam.

 

Istvánnak köszönöm, hogy általa megismerhettem egy olyan szeretetet, amiről azelőtt sejtelmem sem volt, és azt is köszönöm, hogy közelebb kerülhettem ahhoz a célhoz, ami már régótaa szívemben él.

 

Péternek köszönöm, hogy végig velem volt a képzésen, mindenben támogatott, segített. Az első fokozat után nem sokkal volt az ET találkozó. Megkérdeztem tőle, hogy menjünk-e, hiszen még alig kezdtük el. Ő akkor azt mondta, hogy ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen, és használjunk ki minden lehetőséget. Ezzel a mondatával egy olyan erős szándékot ültetett el bennem, ami az egész képzés alatt végigkísért.

 

Hamari Iminek köszönöm a beszélgetéseket, a leveleket,  a filmeket, a könyveket, a sütést-főzést, a sok nevetést. Igaz barátra leltem benne.

 

Ostyának az egyedi, finom humorát és a hangulatos képeket. Andreának a szeretetet.

Olginak, Annamarinak, Tündének, Marikának, Marcsinak, Aninak, Szabó Iminek, Gábornak a segítséget. Nagyon sokat tanultam tőlük.

Olivérnek a verseket.

Chrenkó Ferinek azt a bizonyos ölelést.

 

Szeretettel

Kata

 

Niki megélése:

Sziasztok!

 

Szombaton befejeztem az Erők Tana képzést és erős késztetést érzek, hogy megírjam az élményeimet. Rengeteg minden történt, nehéz volt ennyire leszűkítenem a levelem.:-)

 

Mindenekelőtt szeretném újra és újra megköszönni Istvánnak , a legnagyszerűbb tanítónak az Erők Tanát,  a sok segítséget, a biztatást és hogy mindig hitt bennem. És ahogy Janesz is egyik levelében írta, nem tudjuk eléggé megköszönni, mert oly gigantikus méretű tanításban részesültünk, amit egy köszönömmel nem lehet eléggé viszonozni.

 

Pár sor az elmúlt időszakról:

1 év alatt teljesen megváltozott az életem, más ember lettem, más lett az életem. Most már tudom, olyan, amilyennek ÉN teremtettem. De erre elég soká jöttem rá, mert nem igazán hittem magamban, pedig számos sikeres gyógyítás, kezelés áll mögöttem. A csodák már mindennapossá váltak az életemben és az állandó boldogságérzet. Olyan magasságokba emelnek a gyakorlások, amit csak Ti érthettek meg, az „átlag” emberek egyáltalán nem. A 8-as fokozat után pedig a legnagyobb csodában részesültem: megtaláltuk egymást a lelkitársammal!!!!!

Az Erők Tanán sok értékes emberrel ismerkedtem meg, akiktől sokat kaptam, sokat tanultam.

 

Most 6 hónap „tanítási szünet” vár rám, hogy átismételjem az esetlegesen elmaradt vagy kevés sikert hozó gyakorlatokat, egészen az elejétől. A fekete tükörrel is foglalkoznom kell még.

Elementálokat és elementárokat fogok gyártani és továbbra is napi szinten kezelni a segítségre szoruló embereket. A saját életembe pedig folyamatosan teremteni a jó dolgokat.

Mindenképpen szeretném István következő képzését is elvégezni.

 

És a végén hadd írjam le a legfrissebb élményem:

A napokban fürdés közben azt vettem észre, hogy a bal combomon lévő nagyon csúnya visszér alig látható, nagy része teljesen eltűnt és a pici megmaradt része rendkívül halovány. A lábaim hátsó része is annyira csúnya volt már, hogy a nyári rövidnadrág viselését is korlátozni kényszerültem. Most a megmaradt visszerek is nagymértékben elhalványultak.  Nem értettem hirtelen, hogy mi történhetett. Csodálkozva bámultam magamat.  Aztán eszembe jutott, hogy amikor elkezdtem a fluidokkal gyakorolni, akkor 1 alkalommal,  azt a programot adtam a magnetikus fluidnak, hogy tüntesse el a lábamon lévő visszereket, az ereket tegye rendbe és ahol szükség van bármilyen anyagra, azt pótolja ki. Már feledésbe merült, hogy ezt programoztam. Nagyon örültem neki és most ennek fényében még egyszer megismételtem, de már azzal a programmal, hogy teljesen tűnjenek el a lila erecskék. Ezzel együtt a térdem is „csendesen” működik, már nem ropog, tehát az ízületeket is rendbe tette a magnetikus fluid.

 

Gyakoroljatok szorgalmasan!:-)

Szeretettel ölelek mindenkit és Nektek is sok csodálatos megéléseket kívánok! :-)

Niki

 

János megélése:

Kedves Mindenki!

Egy nagyon szuper dolgot szeretnék Veletek megosztani.

Előzmény: az unokatesóm és az Anyukája megkértek, hogy az epéjükön található cisztákat kezeljem, mert nem akarnak műtétre menni, ha nem szívódik fel magától. Mesteremmel (Istvánnal) egyeztettem mi a teendőm, mert az Anyukának több problémája is volt a gyomor és környékén.

Mind kettőjüket Elektromagnetikus fluiddal kezeltem, amit csak 3 alkalommal tudtam nekik adni, mert utána már nem mentek feléjük a fluidok többet. Az Anyuka gyomrát, beleit, hasnyálmirigyét, máját és persze az epéjét kezeltem. Az epét célzottan a többi szervet általánosságban kezeltem.

Péntek este jött egy telefonhívás a következő hírekkel:

Az Anyuka közérzete jobb lett a kezelések után erősebbnek és energikusabbnak érezte magát.

A hír:

Az Anyukának mennie kellett az orvoshoz különböző vizsgálatokra köztük gyomor- és vékonybél tükrözésre is. Az orvos mindent rendben talált Nála. Egyszer csak kérdezi az orvos, hogy mondja már meg mikor volt epe műtéten? Az Anyuka meglepetten mondta, hogy neki még nem volt semmilyen műtétje. Az orvos csak erősködött, hogy ne mondja már asszonyom, itt látom a műtéti beavatkozás hegeit az epéjén. Nem értem, hogy a kollégáim ezt eddig miért nem vették észre !!!! Mivel nem jutottak egyről a kettőre az orvos megkérte , hogy az összes eddigi leleteit és vizsgálati eredményeit vigye magával a legközelebbi vizsgálatra. (Az anyukának pár havonta kell menni vizsgálatokra már jó ideje.)

Igazából az Anyukának is csak utóbb esett le , hogy engem megkértek rá , hogy csináljak valamit, mert nem akar epeműtétre menni.

Remélem ez a pár sor segít azoknak akiket otthon még kinevetnek vagy bizonytalan még abban mire is lesz képes, ha elvégzi a gyakorlatokat, mert a többi ember fel sem képes fogni , hogy mit is tanulsz!!!

Üdvözlettel

Janesz

 

Klári megélése:

Kedves Mindenki!

 

Kicsit lemaradtam a bejelentkezéssel és köszönet-nyilvánítással, pedig már csaknem egy hónapja végeztem .

 

Mindenek előtt határtalan  hála és köszönet Istvánnak, hogy ezt a hatalmas tudás mennyiséget  feldolgozható formában átnyújtotta nekünk!!!  Szó szerint felfoghatatlan ajándékot kaptunk!!!!  

 

Köszönet és hála osztálytársaimnak is, akiktől rengeteget tanultam!

 

És Nektek is, a különböző fokozatokon haladóknak, a leveleitekben felvetett nagyon jó gondolatokért...!!! 

 

Sokat változtam az elmúlt év alatt. Elsajátítottam egy másik fajta gondolkodásmódot, amit már sok-sok éve kerestem, csak nem találtam. És helyességének alátámasztására ki tudtam hozni magamból olyan képességeket, amiket korábban a fantázia világának gondoltam.  

 

Sok eredményes teremtésem volt az egy év során.   Mostanában pedig azt vettem észre, a gondolataim többsége nyomban valóra válik. (és nem csak a pozitív  !!!!) Nagyon oda kell figyelni, mire gondolok!  (Éppen ezért a gondolat uralásának kiemelt jelentősége van végig... a végén pedig főleg!!!)

 

A tanult gyógyítási módszereket is sikerrel alkalmazom, de nagy lehetőségem   még eddig nem volt  ...Pl. a minap fél órán keresztül voltam beteg, éppen elkezdődött egy torokgyulladás, amikor már meg is gyógyult.

 

A környezetemet is emeltem, kit gyorsabban, kit lassabban, van, aki észrevétlenül fejlődik mellettem, mármint nem is tud róla...  (De azért a mágikus tükörrel most még nem tudok előtte előjönni ....majd...)

 

Az ide, a befejezéshez  vezető út nem volt könnyű, de szerintem egyikünknek sem az.

 

Az első fokozat után egy héttel nálam is megjelent egy félelmet okozó, gomolygó, fölém tornyosuló erő, de egy kis arany lebegő háromszög elrántotta mellőlem. Azóta sem tért vissza hozzám sem ez az erő, sem semmilyen más sötét lény.

 

Viszont azt vettem észre, hogy először fokozatról fokozatra egyre nehezebben tudtam eljutni a tanfolyamra (mert mindig közbe akart jönni valami...), majd később a gyakorlásra fordítható időmet "kezdték ki"...

 

Nem hagytam egészen magam! (Viszont azért mégiscsak vannak ennek következtében hiányosságaim, amiket most pótolok. ) Visszatekintve az elmúlt hónapokra, azt vettem észre, hogy csak egy kis oda nem figyelés, és már újra jelentkezni kezdenek apró, de növendék negatív energiák, nagyon könnyen tud újra töltődni a fekete tükör is...

 

Létesítettem aztán több elementált, akik segítenek, s észrevehetően, ugyanis nem hagynak békén, ha lazítani volna kedvem  . Egyetlen elementárra volt lehetőségem eddig, az is dolgozik értem.

 

És a rituálék! Nekem nagyon bejöttek, amire csak lehetett, gyártottam őket, így sok időt tudtam megspórolni...ill. adott idő alatt többet gyakorolni.

 

Rengeteg eszközzel, lehetőséggel ismerkedtem meg ez alatt a tíz fokozat alatt,   mindet még fel sem tudtam fogni!!! 

 

Tehát, számomra a tanulásnak nincs vége!   Újból elkezdtem elölről a tananyagot, kigyakorlom alaposan, ami a maga idejében nem sikerült teljes egészében, s a megszerzett tudásnak és képességeknek minél szélesebb felhasználási lehetőségét keresem az életemben. Nagyon fontos számomra ennek a tudásnak az elméleti alapja, így egyidejűleg ezen is tartom a figyelmem, hogy ebben is tovább tudjak fejlődni.

 

Ne veszítsétek el a reményt, ha egy-két gyakorlat nem megy úgy, ahogy kellene! Majd holnap, holnapután sikerül! Akkor se, ha más elsőre végrehajtja, Te pedig napok óta "szenvedsz" vele. Nem kell "görcsölni"! 

 

De nem is egy szintről kezdtük, s szerintem nem is egy szinten fejezzük be. Mindenkinek más életek vannak a háta mögött, s a jelenben sem azonosak az életfeladataink, talán e szerint vagyunk ügyesebbek egyes területeken, mint a másikon...

 

Szeretettel,

Klári

 

 

Részletek a megélésekből az Erők Tana III. fokozata után:

 

János megélése:

1.

A délutáni gyakorlás az estébe csúszott, most végeztem.

Bemelegítésnek életerő torlasztást végeztem, jó érzés volt csak még nem elég forró a köldököm mögött, gyakorlással egyre jobb lesz.

Azután elemeket tömörítettem egymás után szép sorban.

A Tűz elemnél csak inkább gyönyörű gomolygó tűzet láttam magam körül.

A Levegő elemnél viszont, valamilyen világoskékszerű cseppkőbarlangnak tűnő helyen voltam, ami apró pici milliónyi színes gömböcskékkel volt teleszórva, szerintem a fele színt sem láttam még soha, és ez néha átalakult valamilyen leírhatatlan alakú állandóan változó virágokká.

A Víz elemnél a korallokhoz hasonló alakú, állandóan változó növényszerű zöldeskék alapú elképesztő színpompában mozgó, hajladozó, hullámzó helyen voltam. Ami a legjobban meglepett, hogy egyáltalán nem volt giccses egyik hely sem, inkább leírhatatlanul gyönyörű és megnyugtató.

A Föld elemnél ez a sárgásbarna valami hömpölygött-forgott és hozott létre különböző elképesztő formákat, és, hogy még jobban elképedjek valamilyen vár alakult ki ebből a furcsa formavilágból. Ami nagyon furcsa volt, hogy nem tudtam meghatározni, hogy mekkora a mérete ennek a várnak hozzám képest. Hol kisebbnek tűnt, mint én, hol nagyobbnak.

Egy biztos, fantasztikus volt.  

2.

A bal kézfejemen a csuklóm fölött lett egy kis seb.

Gondoltam jó lesz gyakorolni mert szerettem volna kipróbálni a Föld elemmel, hogy meg tudom-e kezelni, sikerül-e valamit a tanult 1 ujj vagy 3 ujj technikával elérnem?

De aztán természetesen csináltam a gyakorlatokat :

életerő torlasztás

életerő torlasztás áldó kéz és áldó szem létrehozása miatt

4 elem tömörítése

 

Most nem teljesen tiszta, hogy a bal kezembe történő életerő torlasztástól, /áldó kéz/  vagy a pár órával előtte végzett 4 elem tömörítése miatt, de másnap reggelre eltűnt nyomtalanul a seb. 

Ez elég érdekes tapasztalat volt.

Ádám megélése:
Most fordult velem elő először, hogy hiba nélkül elsőre csináltam meg egy gyakorlatot, sőt rögtön kettőt is egymás után!!! :-)

Elsőre ment látni és hallani a gongot a gongoló hapsival.
Utána meg egy sast láttam, éreztem, amit ő. Éreztem az erőt, s azt is, ahogy repülünk. Sőt, mintha tudta volna, hogy ott vagyok, adni akart a galambból, amit "együtt fogtunk". Ezt nyitott szemmel sikerült, s teljesen homályos, fátyolos volt minden, amit a szobámban láttam.

 

 

 

Dávid megélése:

Tegnapi tapasztalásom: edzéseket tartok, és masszázst adok. Pár napja, év elején kértem magamnak sok munkát egy adott napra, tegnapra, az év első vasárnapjára.

Éppen hogy belefért minden az időmbe. :D Szó szerint cunamiként árasztott el a munka. Jelen időben képzeltem, és vizualizáltam.

 

Virág megélése:

1.

Egyik ismerősömnek becsípődött a dereka. Kérte, ha tudok, segítsek rajta. Szóval rögtön adódott egy alkalom, hogy a gyógyításban kipróbáljam a tanfolyamon tanult technikát. Leültem, elképzeltem, hogy áthelyezem a tudatom belé, rögtön enyhén el is kezdett fájni a derekam. Póruslégzéssel életerőt lélegeztem magamba 7 légzéssel, majd ezt az életerőt betömörítettem a csípő tájékára, ami körül napként láttam ragyogni az életerőt. Azt a programot adtam neki, hogy újítsa meg magát az univerzumból a tökéletes gyógyulásig. 

Rögtön nem, de 1 nap múlva teljesen elmúlt a fájdalma. :)

2.

Élményeim a tűz elemmel: 

Ennek az elemnek a megértésével kívántam kezdeni a gyakorlást, mert ez van túlsúlyban a lélekruhámban.

Betömörítettem a testembe, vártam. Hamarosan kis piros lényeket érzékeltem magamban, melyek huncutul várják, hogy döntök sorsukról. Mint egy kis piros nap, olyan a fejük, testük a láng formájára emlékeztet. Sokan voltak, hullámként dölöngéltek jobbra-balra, ingatták hozzá fejüket. Tűzmanóknak neveztem el őket. 

Beszéltem róluk a gyerekeimnek, mert most amúgy is téma otthon az érzelmek kifejezése. Elmondtam, hogy ha mérges vagyok, akkor túl sok tűzmanó van bennem, és ezeket ki kell engedni magamból.

Nagyon viccesnek találják az apró tűzmanókat, azóta ők is próbálják őket kifújni magukból, ha mérgesek egymásra. :)

3.

Én egész héten a tűz elemet tömörítettem és figyeltem magamban, és egyre tudatosabb vagyok rá a mindennapokban. Adott helyzetben (tehát nem gyakorlás közben) a tűz elem fokozott jelenléténél megfigyeltem a testemben, hol érzékelem azt a legerősebben, és az ahhoz tartozó csakránál fújtam csak ki (nem a pórusokon, főleg a szívcsakrán), 3x. Így szinte pillanatok alatt helyreállt bennem az elemek egyensúlya. :)

 

Judit megélése:

Ma a földelemet tömörítettem magamba. Először a föld különböző minőségeit láttam, azután egy facsemetét, amely egy nagy fává terebélyesedett. Majd észrevettem, hogy én magam vagyok a fa. Elkezdtem érezni az évszakok változását, a telet, a tavaszt és a nyarat. A hőmérséklet és víz mennyiségének a változását.

De megcsináltam azt a gyakorlatot is, hogy életerővel lélegzem át a testem, a lelkem és a szellemem, és amikor ideértem azt éreztem, hogy valami kiment belőlem. Nagyon furcsa volt. Sokáig ezen gondolkodtam, hogy mi is történt, de még nem sikerült rájönnöm.

 

 

 

Részletek a véleményekből az Erők Tana I. fokozata után 1 héttel:

 

 

 

Zsuzsa véleménye:

Először is köszönöm szépen a tanfolyamot; nagyon örülök, hogy eljöttem.

 

A tanfolyam óta eltelt egy hétben minden nap kb. 1 órát gyakoroltam, és a következőket tapasztalom:

·       könnyedség érzés, több erő, energia;

·       nagyobb jelenlét – „kitágult a világ“, olyan dolgokat is érszeveszek a megszokott útvonalamon, amit eddig nem, olyan illatokat érzek, amikre eddig nem figyeltem fel;

·       nyugodt fókuszáltság érzése;

·       magabiztosság, sokkal többet beszélgetek az emberekkel, akik pozitívan reagálnak rám;

·       egyre jobban zavarnak a negatív dolgok, például az, ha valaki panaszkodik.

A tanfolyamon tetszettek az elméleti részek és a gyakorlat is. Jó volt, hogy mindent végiggyakoroltunk. Annak ellenére, hogy reggeltől estig figyelni kellett, a végén is meglepően friss voltam.

 

Szeretettel:

 

 

Judit véleménye:

A tanfolyam elvégzése napján úgy éreztem, hogy nem egészen jól értem, hogy miről van szó, de úgy gondoltam, hogy majd ha elkezdek gyakorolni, akkor majd biztosan lesznek tapasztalataim és megértéseim. Egy hét elteltével azt mondom, hogy lettek.

Számomra a legnagyobb tapasztalat, hogy egy régóta fennálló fogíny problémámat kezdtem kezelgetni az itt megtanult technikával, és rájöttem, hogy működik. Ez azért nagy szó, mert már mindent megígértek, hogy megműtik az ínyemet, kihúzzák a fogaimat, szóval nagyon magam alatt voltam. Pedig csak egy hete, hogy ezt tanultam.

Köszönöm a tudást. Szeretettel:

 

 

 

Dávid véleménye:

Megy könnyen minden meditáció ás agyi munka, szerencsés vagyok :-)

A képzésen hallott, és tanult 'eszközök' gyakorlatiasak, elegendő gyakorlással/tanulással elérheti céljait bárki. Ez a tapasztalatom. Napi szinten foglalkozom vele, es gyorsan tudok haladni.
Hit, koncentráció, szeretet... ezekkel bármi elérhető, ami boldogságban és sikerben mérhető.

Köszönöm!
 

Tündi véleménye:

Én először arról írnék, hogy a képzés számomra egy kicsit megterhelő volt, mivel az információ mennyisége nem volt kevés. A szervezés, a feladatok nagyon hasznosak voltak és azóta sokat ülepedett bennem az egész. Ma már jó érzés visszagondolni rá :-)

 

A tapasztalataim fergetegesek. A "Bőséggel" végzem a gyakorlatokat és állíthatom, hogy fantasztikus emberek, lehetőségek jönnek be az életembe. Nálam még az nem könnyű, hogy hogyan tudjam befogadni és elhinni, hogy mindez jár nekem! :-)

 

Szeretettel:

 

 

Éva véleménye:

1: A képzés nagyon jó volt-----elegendő elmélet , sok sok gyakorlat. Nem minden maradt meg fényesen a nap végére, mer rengeteg volt az információ. De majd szokjuk.

Én minden nap gyakorlok, ---no nem egy óra, ahogy mondtad, hanem sokkal több, de van eredménye.

Amitől féltem: a gondolat rögzítés, figyelem, üresség elég jól megy, már fölmentem 10 percre is---persze hibákkal, de kezdő létemre jó eredménynek tartom.

Test iskolázást mind megcsinálom.  De a többit is minden nap mindet.----Vasárnap pihi.

Kösz az eddigieket----EZ EGY NAGY KALAND.

2: Leszögezem:::: szorgalmasan gyakorlok,és élvezem a gyakorlást.

  Ami nehezen megy, az a gondolatok szétválasztása, már ha otthon akarom gyakorolni. Ugyanis a mosogatás, törölgetés olyan automatikus, hogy szokás szerint akkor szoktam végigfuttatni sok-sok gondolatot, ami foglalkoztat.

Hát ez most is így van, hiába próbálom otthon ezt gyakorolni, nemigen megy.

VISZONT

Az autóvezetésnél eddig is ott szokott lenni nagyjából a figyelmem, ezért aztán feltaláltam a spanyolviaszt----vezetés közben csak a forgalomra, táblákra lámpákra figyelek, -----sikerült is kerek 20 percig a gondolat szétválasztásos gyakorlat.

Könnyen megy még az    ima, levegő, víz, étel telítése, mert itt erős a motivációm.

Köszönettel

 

Gábor véleménye:

Számomra érthető, és világos volt, az anyag töménységétől függetlenül. Olvasgatva a tematikát, a további képzéseken nem biztos, hogy így lesz :) már nagyon várom! A gyakorlatokat nagyon hasznosnak találtam az előadáson, és ezt visszaigazolta a mindennapi élet is.

A gyakorlatokat egyre inkább sikerül beillesztenem a napirendembe, minden reggel 1 óra a gyakorlásé, melynek hatását máris érzem!

A nap folyamán többször használom a légzőgyakorlatokat, a gondolatok szétválasztását. Már ezelőtt is máshogy "néztem" az élet történéseit, azóta meg pláne. Egyre biztosan rájöttem; semmi sincs ok nélkül, és egyre világosabban látom, a gondolataim teremtik az én világomat. A sikereim is ennek a felismerésnek tudhatóak be.

Ahogy hazaértem a hétvégén, átbeszéltük  a feleségemmel a hallottakat, és arra jöttünk rá, hogy a minket régóta foglalkoztató "probléma" az alig 1 éves múlt Grétink folytonos éjszakázása, a mi fejünkben lévő hibás gondolatsorozat eredménye. Felismertük, hogy semmi oka az éjszakai folytonos ébredéseknek, csupán ő megmutatta nekünk, mint "tükör", hogyha mi úgy gondoljuk, hogy ő rossz alvó, akkor az is :) 1 év óta először volt egy kipihent hetünk. Köszi! :)

Sok felismerésem volt a munkám területén is, ahol most már sokkal magabiztosabbnak érzem magam, úgy érzem jó úton haladunk. 

Már sok tanfolyamon, előadáson vagyok túl, s már eddig is része volt az életemnek a befelé figyelés és a dolgok nem csak egyoldalú vizsgálata; de most érzem úgy igazán, hogy pont kerül az "i"-re. 

Hálásan köszönöm!

 

 

Klára véleménye:

A szellemiskolázással eljutottam mára a gondolatfigyelés sikeres 10 percéhez. A többi gyakorlás eleve sikerült.

 

A kurzus anyaga nagyon nehéz a mindennapi gondolkodáshoz képest, de  napokon belül biztosan megérthető, ha van némi előképzettség.  Az viszont vagy kell hozzá, vagy a bevezetőben kellene  ezzel hangsúlyosabban foglalkozni.

Nekem  tetszett a szombat felépítése, az elméletek és gyakorlatok ritmusa, az ismerkedések, véleménycserék...

A társaság remek, színes, sokat lehet tanulni a többiektől, igazán jól éreztem magam!

 

Szeretettel,

 

 

Anni véleménye:

Nagyon jó ötlet, ahogy a hatos csoportokat egyszerű székfordítással megoldottad. A bemutatkozás, és az azonnali megbeszélés is jó dolog. Érdekesek a hozzászólások. Jó volt, hogy a jegyzetben nyomon követhettük az előadásod.

A gyakorlás változó sikerrel megy. A gondolatfigyelés és a "jelenlét" egészen jól megy, de az egy dologra koncentrálás már hagy kívánnivalót maga után. Utazás közben próbálkoztam a gondolat ürességgel - hát még az 5 perc sem megy. Viszont a gyakorlások meglepő(?) hozadéka, hogy sok dolgot észreveszek magamon (pl. mikor nem tartom magam elég egyenesen, túl közel hajolok a monitorhoz., már megint más szavába vágok,....) és próbálom rögtön korrigálni. Hosszú menet lesz, de a gyakorlatok biztosan segítenek.

 

Köszönöm és üdv

 Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?