Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Spirituális Tanok Közösség

 

Közösségünk tagjává akkor válhatsz, ha elkezded a Spirituális Erők Tana vagy Spirituális Önfejlesztés Tana Képzést. Célunk a felemelkedni vágyók teljes támogatása. Közösségünk tagjai egymást segítik, melyre több lehetőség is van. Létrehoztunk egy belső levelezési rendszert, melyben minden kérdésedre választ kapsz. Ezen a felületen megoszthatod sikereidet és olvashatod a többiekét. Ez nagyon hasznos, mert tovább ösztönöz mindenkit.

Minden hétvégén találkozhatsz velünk valamilyen közös programon, melyről a hírlevélben tájákozódhatsz.

Két hetente tartunk klubbokat minden tanítványnak szerte a világban online és tanteremben, ahol egy szeretetteljes légkörben beszélgetünk, megválaszoljuk a kérdéseket és megosszuk egymással a sikereket.

Havonta Spirituális Tanok találkozót tartunk egy örömtűz mellett, ahol közösen gyakorolunk, finomakat eszünk, iszunk, jókat beszélgetünk, éneklünk, grillezünk, szallonát sütünk, wellnesselünk.

Évente háromszor Spirituális Tanok Tábort tartunk, ahol együtt töltünk egy hosszabb időt, képességeink tovább fejlesztésére, egymást jobban megismerve, sokat beszélgetve, gyakorolva, táncolva, énekelve. Melyről az élménybeszámolókat a itt az oldalon találod!

 

A tanítványok tapasztalatai a klubról:

Sziasztok!

 

Én is ott voltam ezen a klubbon, és még sok másikon is. Amennyire tudok rendszeresen járok, pedig nem lakom közel, 10 óránál hamarabb sosem érek róla haza. Ha nem érné meg ott lenni, nem tennénk bele energiát. Mindenkinek a saját döntésén múlik, hogy mennyire akar ebben az egészben részt venni. És most tekintsünk el a vidékiektől és a külföldön dolgozóktól. Hála istennek, egyre többen járunk ezen az úton. 

Én is sok technikát lestem el a klubbokon. Sokszor ezért jöhettek létre azok az élmények, megtapasztalások amiket kaptam, átéltem, mert a valaki mástól hallott történet nálam is beindított valamit. És hát valóban, itt hallunk Istvántól is olyan dolgokat, amit a képzésen nem mond el. Én legtöbbször csak csendben figyelek, mert már megszoktam, hogy valaki mindig felteszi a kérdést, ami bennem motoszkál. 

És jobban meg is lehet ismerni a többieket, összebarátkozni, számot cserélni más fokozaton lévőkkel is. 

Egy régi történet szerint, ha találsz egy tudatos embert, bölcset, mestert, igyekezz minél többet a jelenlétében tartózkodni, mert az ő tudatossága a tiédet is emeli. Mint amikor a tűzbe bedobsz egy ágat, amit ha később kiemelsz onnan, sokkal jobban fog égni mint előtte. És itt már nem csak egy tudatos emberről beszélhetünk, hanem nagyon sokról. Még ha egész nap nem is tudjuk ezt fenntartani, a klubbon biztos a jelenben vagy, figyelsz, megértesz, szeretsz, örülsz. Feltöltődsz.

Mindenkinek javaslom próbálja ki! 

Szeretettel, 

Enikő

 

 

Sziasztok! 

 

Bár én mindig inkább feltöltődni megyek a klubnapokra, de sok megértésem születik abban a két órában. Elmúlik minden fáradságom, teljesen feltöltődöm. A klubnapokon sokszor nem tudok este aludni, annyira éber leszek. Pedig amúgy sem alszom sokat. 

Tényleg úgy van, ahogy a többiek mondták. Sok kérdés ott merül fel, és meg tudjuk beszélni, mert van rá idő. Sok mindenre választ kapok, amit esetleg addig nem értettem, vagy félre értettem. 

A többiek élménybeszámolói pedig mindennél többet érnek. Ezt tényleg nem lehet leírni. Ott kell lenni. 

A pénteki nap javaslat, az szerintem is jó ötlet lenne. Mert többségében nem kell szombaton dolgozni menni, így másnap jobban el lehet merülni az élmények feldolgozásában :) , és talán többen eljönnétek beszélgetni, hallgatni, töltődni. 

 

Szeretettel 

Bea

 

 

Kedves Mindenki!

Engedjétek meg , hogy talán egy nem mindenkinek teljesen világos lehetőségről írjak egy pár szót.

Elöljáróban annyit, hogy mindenkit nagyon tisztelek akik ezt az utat választották!

Ezért gondoltam segítségképpen leírom, hogy szerintem hogyan tudtam jobban és gyorsabban elsajátítani gyakorlatokat, megértéseket.

A trükk pofon egyszerű.

Amikor csak tehettem, ( szinte mindig), sőt most, hogy már végeztem, akkor is amikor csak időm engedi ott vagyok a csütörtöki klubokon.

Miért?  Mert ha hiszitek, ha nem ott zajlik az igazi képzés!!!

Már az első fokozat után rá kellett döbbennem, hogy naponta merül fel újabb és újabb kérdés, amit bizonyára Ti is észrevettetek, hogy nincs kivel megbeszélni vagy nincs kitől megkérdezni.

Itt a fórumon is el lehet vegetálni de szerintem ez inkább amolyan tűzoltásnak jó maximum, amikor azonnal kell a segítség.

A csütörtökönként megtartott klubok nem csak , hogy megfizethetetlenek, de a fejlődés, megértés szempontjából egy igazi aranybánya!

Olyan ötletek és megoldások, történetek, megértések birtokába jutok általuk amit sehol sem tehetnék meg.

A szombati képzések alkalmával minimális a lehetőség István segítségét, tanácsát kérni, meghallgatni.

Viszont ez a pár óra csak erről szól. Ha csak végigülöd,- főleg így , hogy bármelyikre bárki beülhet-,

olyan plusz információk birtokába lehet jutni amit legmerészebb álmodban sem gondolsz.

Gondoljátok csak végig, aki ott van ugyan azt csinálja amit Ti, viszont ahányan vagyunk annyiféle gondolat, lehetőség, megoldás születik egy-egy gyakorlat, gyógyítás és különböző történetek kapcsán

Nem emlékszem olyanra, hogy ne azt mondtam volna, hogy hú de jó, hogy eljöttem!

A titok abban rejlik, hogy a többiek olyan jó kérdéseket tettek fel ami nekem segített és persze ez fordítva is igaz.

Higgyétek el ezek soha vissza nem térő alkalmak. Megismételhetetlen.
 

Az már csak hab a tortán, hogy ebben a pár órában olyan csodálatos emberek és energiák között lehetek mint Ti.

 

Üdvözlettel

János

 

 

Sziasztok!

Én is csatlakozom a köszönethez.
Remek lehetőséget kapunk itt arra, hogy már kicsit "megemésztve" az anyagot, a felmerült kérdéseket megbeszéljük. Nem kötelező beszélni - én inkább meghallgatási szándékkal indultam. Végül csak kibuktak a görcseim - és kiderült, hogy nem is kéne görcsölni: pl. hogy nem színes panorámaképen jelenik meg az alma, amit látnom kell. És ha nem megy az alma -milyen lehet Pl. egy napfényben úszó tengerpartot látni? - lehet, hogy az megy?/...  Együtt könnyebb helyretenni a fogalmakat, elvárásokat.

Azt meg mindenki tapasztalhatta, hogy ha együtt vagyunk, minden könnyebben megy- erőink összeadódnak, emeljük egymást szintjét és még másnap is könnyebb a gyakorlás.

Nem beszélve arról az öröm és szeretetfröccsről, amit az együttlét ad, feltöltve minket energiával a következő napokra.

Érdemes kipróbálni a közös felfedezéseket, rácsodálkozásokat és a szeretetteljes együttgondolkodást!

szeretettel: Anni

 

 

Sziasztok!

 

Még friss élményként él bennem a tegnapi klub, így gyorsan meg is osztom veletek, mert ez volt életem legjobb klubos élménye, sajnálhatja, aki nem volt ott.

Igaz, hogy ezt szinte mindig írhatnám, mert folyamatosan egyre jobban érzem magam ezeken, de a tegnapi különösen szuper volt!

 

Egyrészt mindig szeretek tanulni a "nagyoktól", akik előttem tanulnak.

Másrészt megnyugtat a tudat, hogy nekik is vannak akár hasonló kihívásaik a gyakorlatokkal, mint pl. nekem, aki legalább 3 fokozattal "mögöttük" járok. 

Vagyis bátorít a tény, hogy még ők sem tökéletesek, ugyanakkor olyan ötleteket adnak a gyakorláshoz és azon túl rengeteg minden máshoz az élet minden területén, hogy csak ámulok.

 

Teljesen más ez, mint amikor valaki itt a fórumon felvet valamit és a többiek erre reagálnak.

És főleg más a kötött programú szombati fokozatokhoz képest, ahol István alig tud válaszolni a kérdésekre.

Meg persze ott még nekünk sincs annyi kérdésünk, mert többnyire csak kapkodjuk a fejünket az új infó-halmaztól.

 

Itt a klubon viszont István is sokkal lazább, kötetlenül válaszol a kérdésekre, ráér "anekdotázgatni" is, akárcsak a többiek.

És valamilyen területen garantáltan mindenki tapasztaltabb a másiknál, így tutira mindig szerzek új infót is. Néha erről ugyan nem tudom, hogy mit kezdjek vele, pár nap múlva viszont kiderül, hogy "ja tényleg, pont erről volt szó a klubon".

 

Ezeknek a tapasztalatoknak a kézzel fogható hasznán túl viszont én különösen élvezem a klubok hangulatát, és a tegnapi főleg kitűnt ebből a szempontból.

Egyszerűen vicces, hogy az elején mindenki milyen visszafogott, szolid, csendes, de 2 óra alatt mindenkiből előjön az igazi énje, pedig alkoholtartalmú italozás nem zajlik közben. :)

Szóval igen, a néha már-már stand-up comedy stílusban előadott szórakoztató sztorik miatt is járok ide, pedig nagyon komoly dolgokról esik szó, s éppen ezért jó, hogy kötetlenül tudunk itt mindenről beszélni.

 

Látom, kicsit hosszúra sikerült a lelkesedésem, de sebaj, legalább illik a fórum témájához.

 

Szeretettel,

Tibi

 

Kedves Társak,

 

Igen, igen és igen...! - a klubra :)

 

Ahhoz képest, hogy eleinte egyáltalán nem voltam arról meggyőződve, hogy ez egy ilyen fontos lehet, ma már úgy járok onnan haza, mintha egy másik világból?, síkról ?, dimenzióról? kerültem volna vissza a Keleti környékére.... nem igazán tudok arra a nyugodt  boldogságérzetre megfelelő szavakat találni ami egy klub után elárasztja a testet, lelket, szellemet...(gyakori reiki használat után szokott ilyen univerzális szeretet érzésem lenni)  egyszerűen csak van és nagyon békésnek, kiegyensúlyozottnak, erősnek és szeretettelinek érzem magam utána....( utoljára mikor voltam még havazott is, minden fehér volt már, még békésebb, meseszerű...sosem gondoltam volna, hogy az 1-es villamos megállója és  Zugló vasútállomás nyújtja eddigi életem egyik legszebb élményét :)) 

 

Kívánok mindenkinek hasonlókat! ( ezek az érzések sima hétköznapokon is megjelennek egyszer csak hirtelen, - néha...nem kérdés, hogy miért..)

 

Szeretettel,

Judit 

 

Sziasztok!

 

Én is le szeretném írni, miért járok klubra:

 • tanulás mások kérdéseiből, válaszaiból (az újabb fokozatosok is segítőek!),
 • feltehetem saját kérdésemet, amire rögtön választ kapok, akár több szemszögből is,
 • VOLT, jellemtulajdonságok rendezéséhez kiváló lehetőség (!),
 • Veletek lenni,
 • utána jobban érzem magam,
 • bővebb magyarázat a tananyaghoz,
 • ha van esetleg valami, ami a képzés során nem volt egyértelmű, vagy félreértettem, a helyére kerül,
 • összetartozás-érzés erősítése, 
 • találkozás saját csoporttársakkal, fejlődések, sikerek, 
 • ötletek, megoldási minták megismerése (gyakran fordul elő, hogy pont nekem érdekes példát mond István vagy mások pont azt a kérdést teszik fel)
 • megerősítés, motiváció, inspiráció, ,...

Szóval nekem röviden ezt jelenti a klub, ha kedvet kaptatok,

 

GYERTEEEEEK!!!!!!!

Üdv,

Balázs

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?