Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Szeretetképzés

Szeresd magad és másokat a mindennapokban!

 

A szeretet forrása Isten. Az ő végtelen és önzetlen szeretete megjelenik életünk minden pillanatában és dolgában. Képesek vagyunk rá, hogy összekapcsolódjunk ezzel a szeretettel és érezzük boldogságát minden pillanatban.

 

Pusztán annyi a dolgunk, hogy nem korlátozzuk a szeretet áramlását, hanem boldogan beengedjük és megéljük mindennapi tevékenységeink közben. A szeretet elfogadó, megengedő, befogadó, együttműködő, hálás, békés megnyilvánulás, mely példát mutat nekünk, hogyan érdemes élni ezt az életet.

 

Mindannyian a szeretet megélését vágyjuk életünkben folyamatosan. Sokat teszünk érte, de van hogy elmegyünk mellette és bár jót akarunk, de mégsem szeretet lesz belőle. Ezen a képzésen sok gyakorlaton át tanuljuk meg a szeretetet áramoltatni és befogadni életünkbe. Ez is tanulható, mint oly sok dolog az életben és nagyon nagy hatással van életminőségünkre. A boldogság és a siker alapja a szeretet, mely nélkül létezni sem tudunk.

 

Ezen a tanfolyamon szeretetre, kedvességre épülő vizuális gyakorlatokat fogunk végezni. Ezek arra inspirálnak minket, hogy mély megértés alakuljon ki bennünk minden létező iránt.

 

Oktató: Dömény István, 20/466-3384,
istvan.domeny@gmail.com

Helyszín: Spirituális Tanok Központ, Bp. VII. ker. Dob u. 3. II. em. /17. 23-as kapucsengő.

A Dob utca elején a Károly körúthoz esik közel. Metróval az Astoria van legközelebb, de a Deák térről is 5-10 perc sétával megközelíthető. Autóval a háztömb körül, illetve a környező utcákban lehet parkolni. Általában meg lehet állni, de ha mégsem, akkor javaslom a közeli parkolót a Rumbach Sebestyén utcában. A belváros fizetős hétköznap, hétvégén nem. Figyeljetek, hogy ne álljatok járdára, mert kerékbilincselnek. A járda és az út között kicsi a szintkülönbség, de más színű a burkolat. Pont a ház előtt van egy ilyen csalóka hely, nem célszerű odaállni.

Kaputelefonnal tudtok felcsöngetni és a másodikra gyertek fel. A lépcsőház még felújításra szorul, ne lepődj meg. A másodikon balra az ajtón keresztül a belső körfolyosóra érsz, ahol fordulj ismét balra és az első ajtó a bejárat, ahol várlak szeretettel.

Időpont: A képzés 1 alkalomból áll, mely az alábbi időpontban végezhető el:

2021. Máj. 29. szombat 10-17 óráig

Jelentkezési határidő: a képzés előtti csütörtökön 12 óráig, max. 50 fő.

Jelentkezés módja: kérlek írd oda, hogy online vagy tantermire jelentkezel. Jelenleg csak online!

Tanteremire: e-mailben az istvan.domeny@gmail.com címen, névvel és telefonszámmal

Online: e-mailben az istvan.domeny@gmail.com címen, névvel és telefonszámmal, számlázási névvel és címmel, számlát állítok ki, melyre utald el kérlek a képzés díját, küld el, hogy elfogadod az alábbi nyilatkozatot. Linket küldök a képzésre, melyen be tudsz lépni. A tananyagot pdf-ben kapod mailben, vízjellel ellátva.

Díja: 25.000 Ft, mely a kezdés napján, a képzés előtt fizetendő a helyszínen. Ismétlés díja: 12.000 Ft.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?