Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Szeretetképzés

Szeresd magad és másokat a mindennapokban!

 

A szeretet forrása Isten. Az ő végtelen és önzetlen szeretete megjelenik életünk minden pillanatában és dolgában. Képesek vagyunk rá, hogy összekapcsolódjunk ezzel a szeretettel és érezzük boldogságát minden pillanatban.

 

Pusztán annyi a dolgunk, hogy nem korlátozzuk a szeretet áramlását, hanem boldogan beengedjük és megéljük mindennapi tevékenységeink közben. A szeretet elfogadó, megengedő, befogadó, együttműködő, hálás, békés megnyilvánulás, mely példát mutat nekünk, hogyan érdemes élni ezt az életet.

 

Mindannyian a szeretet megélését vágyjuk életünkben folyamatosan. Sokat teszünk érte, de van hogy elmegyünk mellette és bár jót akarunk, de mégsem szeretet lesz belőle. Ezen a képzésen sok gyakorlaton át tanuljuk meg a szeretetet áramoltatni és befogadni életünkbe. Ez is tanulható, mint oly sok dolog az életben és nagyon nagy hatással van életminőségünkre. A boldogság és a siker alapja a szeretet, mely nélkül létezni sem tudunk.

 

Ezen a tanfolyamon szeretetre, kedvességre épülő vizuális gyakorlatokat fogunk végezni. Ezek arra inspirálnak minket, hogy mély megértés alakuljon ki bennünk minden létező iránt.

 

Oktató: Dömény István, 20/466-3384,
[email protected]

Helyszín: Spirituális Tanok Központ, Jászalsószentgyörgy

Időpont: A képzés 1 alkalomból áll, mely az alábbi időpontban végezhető el:

2022. Szept. 3. szombat 10-17 óráig

Jelentkezési határidő: a képzés előtti csütörtökön 12 óráig, max. 50 fő.

Jelentkezés módja: kérlek írd oda, hogy online vagy tantermire jelentkezel.

Tanteremire: e-mailben az [email protected] címen, névvel és telefonszámmal

Online: e-mailben az [email protected] címen, névvel és telefonszámmal, számlázási névvel és címmel, számlát állítok ki, melyre utald el kérlek a képzés díját, küld el, hogy elfogadod az alábbi nyilatkozatot. Linket küldök a képzésre, melyen be tudsz lépni. A tananyagot pdf-ben kapod mailben, vízjellel ellátva.

Díja: 25.000 Ft, mely a kezdés napján, a képzés előtt fizetendő a helyszínen. Ismétlés díja: 12.000 Ft.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?