Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Spirituális Tanok Tréningek

A Spirituális Segítők is tartják, névsorukat, elérhetőségüket és a helyszíneket a következő oldalon találod.

 

Az emberi 3 test (fizikai, asztrál, szellem) megtapasztalása és felélesztése Tréning

 

Mi emberek univerzális lények vagyunk. Életterünk a végtelen univerzum. Ahhoz, hogy ezt megéljük a mindennapokban, tudatosan kell irányítanunk fizikai, asztrál és szellem testünk. Ebben a meditációban megéled és tudatosítod az egyes testeidet, majd a 4 elem erejét használva feléleszted őket és visszaveszed az irányítást. Ura leszel fizikai testednek, érzelmeidnek asztrál testedben és gondolataidnak mentál testedben. Az elemeket összekapcsolva testeidben, sokkal kevésbé fogják azok átvenni az irányítást életed eseményeiben. Például kevésbé fog megjelenni a tűz elem, amikor indulatos vagy és jobban képes leszel kordában tartani annak erejét. Így összekapcsolva őket, a másik három elem is hangsúlyosan tud segíteni, elem túlműködés esetén.

 

Az asztrál test felélesztésénél külön fogjuk megmozgatni az egyes elemeket az asztrál testben. Mivel az asztrál test az érzelmek birodalma, ezért jobban képes leszel uralni az érzelmeid. Ez a test a vízzel analóg, átveszi a környezet rezgéseit, folyton mozgásban van. Ezeket a tulajdonságokat a meditációban meg fogod tapasztalni.

 

A Fizikai test érzékeli, az asztrál test érzi, és a szellem test fogadja a felénk érkező információkat. Ahová a tudatosságod viszed, ott van szellem tested. Szellemtestünk ad értelmet, jelentést a bejövő információknak. Ebben a meditációban megértheted, hogy tudsz minél objektívebb jelentést adni az információknak. Elvonatkoztatva a gondolataidtól, érzelmeidtől és e-világi kapcsolataidtól. Objektíven szemlélve saját és mások életét, jobban fogsz tudni boldogulni az élet eseményiben.

 

Ezek a koncentrációs gyakorlatok a Spirituális Erők Tana Képzést előkészítik illetve kiegészítik. A meditációk kb. 60 percesek, melyekhez további 60 percben, fontos elméleti tudás is kapcsolódik. A 3 gyakorlat egymásra épül és szigorúan csak egymást követően lehet elvégezni. Az első gyakorlatban a fizikai testet élesszük fel, a másodikban az asztrál testet és a harmadikban  a mentál testet. Vagyis például nem jöhetsz el elvégezni a 3-ik gyakorlatot, ha nem voltál az első kettőn. Az első gyakorlat könnyen elvégezhető, a másodikhoz hosszabban kell tudni koncentrálni és a harmadikon még hosszabb koncentrálás szükséges. A gyakorlatokat javaslom ismételni.

 

Tréningek időpontjai:

A Spirituális Segítők is tartják, névsorukat, elérhetőségüket és a helyszíneket a következő oldalon találod.

Díja: bruttó 5.000 Ft / alkalom

Jelentkezés: mailben, névvel és telefonszámmal a Segítőknél

 

A 7 érzékelés kikapcsolása, az Ősi belső csend elérése, az Isteni Önvaló megtapasztalása Tréning

 

Fizikai világunkban az érzékelés rabjai vagyunk. Az így bejövő információk annyira elbűvölnek minket, hogy megfeledkezünk Isteni mivoltunkról. Szellemtestünk az Egységre vágyik és folyamatosan igyekszik az egó figyelmét visszaterelni az Univerzum végtelenségének megélése felé. A legtöbb embernél ez hasztalan tevékenység. A végtelenségből megélhettél élményeket, amennyiben elértél már valahol valamilyen fokú gondolatürességet, vagy sikereid vannak a Youtube csatornámon található egységtudat gyakorlatban, de ez nem szükséges ehhez a gyakorlathoz. Ebben a tréningben kikapcsoljuk az 5 érzékszerv által bejövő információkat, az érzéseket, a gondolatokat, és személyiségünk hálójától is megszabadulunk. Ekkor már csak TE fogsz ott maradni, az Isteni Önvalód. Ezt elérve képes vagy úgy visszahelyezni az érzékeléseket, hogy urald őket. Ezt követően eszköz lesz a kezedben, mellyel kordában tudod tartani az érzékelés információit. Az elért Csend Központod birtokában megváltozik az Univerzummal való kapcsolatod és máshogy tekintesz jelenlegi fizikai életedre.

 

Ez a koncentrációs gyakorlat is a Spirituális Erők Tana Képzést előkészíti illetve kiegészíti. A tréning kb. 90 perces, melyekhez további 60 percben, fontos elméleti tudás is kapcsolódik. A tréninghez hosszan kell tudni koncentrálni. A gyakorlatot ismétléssel lehet mélyen elsajátítani. Ezen tréning elvégzésének nem előfeltétele az előző három tréning elvégzése.

 

Tréningek időpontjai:

A Spirituális Segítők is tartják, névsorukat, elérhetőségüket és a helyszíneket a következő oldalon találod.

Díja: bruttó 5.000 Ft / alkalom

Jelentkezés: mailben, névvel és telefonszámmal a Segítőknél

 

 

A Tudatosság növelése, a Valós igazság megtalálása, az Objektív jelentés megismerése Tréning

 

Egy adott eseményt minden ember másképp értelmez, más következtetéseket von le belőle. Ennek azaz oka, hogy egy szűrőn át látjuk, halljuk, érezzük az eseményeket. Ezt a szűrőt a tudatalatti tudat irányítja. Odafigyelünk egy dologra, mellette sok egyéb információ is bejön. A bejött információkat ráadásul múltbeli eseményekkel köti össze a tudatalatti, valamint gondolatokkal és érzésekkel társítja. A tudatalatti nem szereti a változásokat. Ezért mindig olyan jelentést igyekszik adni az információknak, ami beleillik az eddigi világképbe, ezzel elvéve a fejlődés lehetőségét.

 

Ahhoz, hogy tényleg meglássuk azt, ami valójában történik körülöttünk, le kell vennünk ezt a szűrőt. Ezt úgy tudod megtenni, hogy nem az eddigi tapasztalataidból kiindulva értelmezed a dolgokat, hanem hagyod, hogy új megvilágításba kerüljenek. Hogy a dolgok mutassák meg neked a valódi jelentésüket, értelmüket. Továbbá el kell különítened az érzéseidet és a gondolataidat az észleléskor az adott eseménytől.

 

A fizikai test érzékelésének tudatossága

A beérkező információnak adott értelmezés, jelentés két részből tevődik össze. A szellem által befogadni kívánt információból és a hozzá tapadó szubjektív gondolatokból, érzésekből, emlékekből áll. Így az információnak adott jelentés szubjektív lesz. Azaz mindenki máshogy értelmez egy adott információt. Ebben a tréningben megtudod, hogyan válaszd el az objektivitást és a szubjektivitást egymástól, és hogyan adj objektív jelentést az információknak. Így a valós igazságot megismerve jó döntéseket tudsz hozni. A szellem objektív figyelmét válasszuk el a tudatalatti tudat szubjektív észlelésétől. Ez egy nagyon egyszerű, könnyen elvégezhető meditáció, mely nagyon nagy segítséget ad mindenkinek a hétköznapokban.

 

Az asztrál test érzéseinek tudatossága

Asztrál testünkben találhatók az érzések, melyek minden pillanatban befolyásolják cselekedeteinket és a felénk érkező információknak adott értelmezést, jelentést. Ezek az érzések külső vagy belső ingerek hatására jönnek létre. Belülről a jellemvonások formálják érzéseinket, kívülről pedig egy külső érzelmi állapottal azonosulunk. A kialakuló érzelmekkel a tudatalatti jelentősen tudja befolyásolni cselekedeteinket. Ebben a meditációban megtapasztalod a pontos működést és konkrét technikát kapsz kivédeni az asztrális befolyásolást. Ennek segítségével képes leszel objektív döntéseket hozni.

 

A szellem test által adott megértés tudatossága

A szellemtest ad jelentést, értelmet a bejövő információnak, mely az átlagembernél egy reflexszerű cselekmény. Ilyenkor nem a valós jelentést adja, hanem eddigi megtapasztalásaink, érzéseink, gondolataink alapján magyarázza meg a tudatalatti tudat, hogy mi történt. A valós jelentéshez, meg kell élni gondolatmentesen az eseményt, a résztvevő nézőpontjából, és tudatosan elindítani a gondolatokat, mely jelentést formál. Az alapvető jelentés már létezik az esemény előtt, és vonz is minket, hogy megértsük. Nincs más dolgunk, mint hagyni, hogy gondolatokat formáljon bennünk. Ebben a meditációban ezt fogod, több példán át megélni, megérteni, melyet alkalmazz majd minél gyakrabban a hétköznapokban.

 

Ezek a koncentrációs gyakorlatok a Spirituális Erők Tana Képzést előkészítik illetve kiegészítik. A meditációk kb. 60 percesek, melyekhez további 60 percben, fontos elméleti tudás is kapcsolódik. A 3 gyakorlat egymásra épül és szigorúan csak egymást követően lehet elvégezni. Vagyis például nem jöhetsz el elvégezni a 3-ik gyakorlatot, ha nem voltál az első kettőn. A gyakorlatok könnyen elvégezhetők.

 

Tréningek időpontjai:

A Spirituális Segítők is tartják, névsorukat, elérhetőségüket és a helyszíneket a következő oldalon találod.

Díja: bruttó 5.000 Ft / alkalom

Jelentkezés: mailben, névvel és telefonszámmal a Segítőknél

 

Bővebb leírás a Tudatosság növelése Tréningről

 

Mondok egy példát.

Csináld meg most, ahogy olvasod. Csukd be a szemed és mond ki magadban, azt a szót, hogy: ”Harcos.” Aztán vizsgáld meg, hogy milyen képek, érzések, események jelennek meg benned e- szó kapcsán.

 

Most gondold végig, hogy ezek a gondolatok, érzések, események mennyire kötődnek a szóhoz? Vagy inkább hozzád kötődnek? Ha a szóhoz kötődnek, akkor más ember is ugyanazt gondolja, érzi és látja, amit te. Vagyis ez objektív megtapasztalás lenne, azaz tőled független. Ha viszont ezek hozzád kötődnek, akkor ez egy szubjektív megtapasztalás, vagyis tőled függ.

 

Most csináld meg újra, mondd ki magadban a szót: Harcos, de úgy, hogy mint külső szemlélő figyeled meg a szó kapcsán felmerülő gondolatokat, érzéseket, eseményeket. Ilyenkor már elkülönülsz tőlük, vagyis függetleníted magad tőlük, azaz egy objektívebb értelmezést tudsz adni a szónak.

 

Ez egy nagyon egyszerű példa arra, hogy a tudatalatti, nem kíváncsi az új dolgokra, hanem a meglévőkből sző neked egy értelmezést, ezzel elvágva az igazi megismerést és a fejlődést.

 

Ebben az első tréningben az érzékszerveken keresztül, több példán át foglak részletesen végig vezetni a megismerés és a kifejezés folyamatán. Mikor megismerünk, akkor befelé jön az információ, amikor kifejezünk akkor kifelé. Mindkét irány lehet független tőled, azaz objektív, vagy tőled függő, azaz szubjektív. Ezek az elemektől függnek, amit szintén megismerünk a meditációk elméleti anyagában.

 

Asztrál testünket alapvetően a tudatalatti használja. A tudatalatti köt érzéseket az eseményekhez és használja a jellemvonásokat. Ezek segítségével irányítja tudatos énünket. Ahhoz, hogy a tisztán látás, hallás és érzés működjön, át kell venned az uralmat asztrál tested felett. A második tréningben pontosan elmagyarázom, hogyan működik, és megmutatom, hogyan vedd át az irányítást.

 

A harmadik tréningben megmutatom, hogy közvetlen megtapasztalás által hogy tudod megismerni az esemény alapvető értelmét. Úgy megtenni a megismerést, hogy a megtapasztalás alatt, vagy azt követően, nem társítod a múltbeli gondolataiddal, érzéseiddel és eseményeiddel, hanem hagyod, hogy a megértés megmutatkozzon. A vezetett meditációban könnyedén eljutsz ide és az élményt felhasználva saját példákon keresztül folytatni tudod életedben. Ezt gyakorolva egyre sűrűbben fogod megélni a hétköznapokban, mellyel óriási mértékben növekszik fejlődésed. Átveszed az irányítást mentál testedben a tudatalattitól, ami által megnyílik az Univerzum a számodra, és egyre tudatosabb leszel saját éned értelmére, és egyre több igazi, valós megértést fogsz megismerni.

 

Élmények a Tréningről

Sziasztok!

Igazán hasznos volt annak bemutatása, hogy hogyan legyünk mindig tudatosak. Jól érthető,  könnyen alkalmazható segítséget kaptunk ahhoz, hogy hogyan csináljunk ezt minden pillanatban. És bár én is igyekszem folyamatosan szemlélődni, de ez mégsem megy mindig.  Az én tudatalattimban két kérdés motoszkált végig: Miért nem akarsz érezni? Mi a jó neked ebben? Amire anélkül is elhangzott a válasz a végén, hogy feltettem volna. :-)
Így én is nagyon várom a következő meditációt, főleg mert ez volt az első alkalom, hogy igazán jól éreztem magam vezetett meditáción. Kevesen tudjátok, hogy komoly akadályokat építettem be minden ilyen irányú tevékenységembe. És nagyon örülök,  hogy azzal a sok sok segítséggel, amit égiektől és földiektől kaptam, végre sikerült átjutnom ezeken. Nem fájt semmim, csak egy kis köhögöroham próbálkozott be egy kis torokcsiklandozással, de ezt már mosolyogva, gyorsan elutasítottam.

Örülök, hogy ismét találkozhattam veletek, és köszönöm a sok ölelést!
És a fuvart hazáig!!!

Szeretettel, Enikő

 

Sziasztok!

Én is szeretném megírni a tegnapi tapasztalásaimat. Először is nagyon jó és érthető volt, jól ment a meditáció, ahogy hallottam mindenkinek. A mai napom ennek köszönhetően teljesen másként zajlott, eddig is törekedtem szemlélni a dolgokat, főleg amik érzelmileg megérintettek, de mostmár látom a folyamatot, végig tudom követni teljesen tudatosan, ami eddig hiányzott :)

Már várom a következő test meditációt. 

Nagyon örülök, hogy elmentem és el tudtam menni! Jó volt titeket látni és jól éreztem magam! 

Sok szeretettel: 

Szabina 


Kedves Társaim!

Tegnap részt vettem ennek a tréningnek az első fokozatán, ahol a fizikai testtel foglalkoztunk.

Ez a tréning egész más volt , mint az eddigiek. Vidáman, játékosan figyelhettük meg, hogyan hat a tudatalatti a fizikai érzékelésre és milyen plusz jelentéseket ad hozzá. Ahogy hagytam áramlani a gondolataimat, szinte szélsebesen követték egymást, és egész kicsi gyermekkori képek, érzések is megjelentek.. Nagyon érdekes élmény volt figyelni magam, jó kis belső mozi volt.

Sokan megállapították, hogy hiszen ők már ezt csinálják, törekszenek a hétköznapokban is az objektív jelentés megtalálására, ezt tanuljuk a képzésen is. Számomra nagyon értékes egy ilyen felismerés, mert megerősít a visszaigazolás által és így egyre tudatosabbá válok

Köszönöm mindenkinek, aki ott volt, jó megölelni benneteket, hálás vagyok, hogy ilyen közel engedtek magatokhoz.

Szeretettel

Kata

 

Érzelmek uralása, zenés Tréning

 

Legyen tiéd a választás, hogy részt kívánsz-e venni egy érzelemben vagy sem. Vedd észre, hogy megjelent egy érzelem, vizsgáld meg, értsd meg és döntsd róla, hogy meg kívánod-e élni. Az átlagembert nagy mértékben irányítják az érzelmei a mindennapokban. Megváltoztatják a cselekedeteinket és döntéseinket, anélkül, hogy tudatosak lennénk jelenlétükre. Ez a gyakorlat nagy segítség abban, hogy képes legyél felismerni az érzelmeket és dönteni róla, hogy meg kívánod-e élni vagy sem. Idáig eljutva képes leszel tisztán kifejezni saját Önvalódat.

 

Tréningek időpontjai:

A Spirituális Segítők is tartják, névsorukat, elérhetőségüket és a helyszíneket a következő oldalon találod.

Díja: bruttó 5.000 Ft / alkalom

Jelentkezés: mailben, névvel és telefonszámmal a Segítőknél

 

Érzelmek és jellemvonások formálása Tréning

 

Azt már biztosan tudod, hogy negatív emlékeid, megtapasztalásaid jelentősen hatnak rád a jelenben. Formálják döntéseidet és cselekedeteidet. Azonban ezt a pozitív emlékekkel is megteheted tudatosan és ezáltal formálhatod a jelen pillanatot is. Pozitív megtapasztalásaiddal képes vagy felülírni a jelen pillanatot és formálni jellemedet is. Ennek az egyszerű gyakorlatnak a segítségével képes vagy jobban uralni gondolataidat és érzelmeidet a MOST-ban. A technikát több példán át alaposan begyakoroljuk a tréningen.

 

Tréningek időpontjai:

A Spirituális Segítők is tartják, névsorukat, elérhetőségüket és a helyszíneket a következő oldalon találod.

Díja: bruttó 5.000 Ft / alkalom

Jelentkezés: mailben, névvel és telefonszámmal a Segítőknél

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?