Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Szabadság Földje Képzés

 

Ezen a képzésen a Szabadság Földje világba látogatunk el és végzünk olyan gyakorlatokat, melyek ott mindennaposak. Ha tudatosan megtisztítod magad és tudatosan hagyod el ezt a földi világot, akkor ebbe a világba érkezel. Ehhez kitartó rendszeres gyakorlás szükséges és egy bizonyos gyakorlat pontos ismerete. Az itt tanult csoportos gyakorlatokkal tudatosan emeljük a minőséged és olyan magasságokba juthatsz el, amihez amúgy évtizedek kellenek. Ezeket a változásokat már a képzésen meg fogod tapasztalni.

Az a világ is a földön van, de egy magasabb rezgési állapotban. Ott kicsit ritkább az anyag. Ebben a világban nincsenek negatív gondolatok és érzések, mindenki a szeret állapotában van saját szabad akaratukból. A szeretet vezérli gondolataidat, szavaidat, tetteidet. Innen visszatekintve a régi földi világra egy szürke, kavargó szennyvíznek tűnik és még soha senki nem tért oda vissza, bár lehetne. Itt mindenki fiatal, kb. 25 éves állapotban tartja a testét. Az itteni életük hossza a saját döntésükön múlik. Van egy vezetőjük, aki idősnek tűnik, ezzel is jelezve távozási szándékát. Nincs magántulajdon, egyszerű ruhákban járnak, rendkívül közvetlenek mindenkivel. Nem tartanak távolságot senkivel, semmilyen szinten. Érzik az egységet mindennel és mindenkivel. Magas tisztasági szintet értek már el, de tudják, hogy hosszú az út még felfelé. Gyakran végeznek csoportos tudatáthelyezést egy adott dologba vagy helyszínre. Érzékelnek az adott dologban, megélik az adott dolog minőségét és csoportosan tovább nemesítik, tökéletesítik azt és ez által önmagukat.

Ezen a képzésen olyan információkat osztok meg veled, melyek alapjaiban változtatják meg az e-világról alkotott nézeteidet.

A képzés elvégzésének előfeltétele az alábbiak közül valamelyik:

 • Spirituális Erők Tana Képzés I. fokozat
 • Spirituális Önfejlesztés Tana Képzés I. fokozat

A képzésen részletes tananyagot adok.

13 gyakorlatot tanulunk a képzésen, melyből az első kettő bevezető gyakorlat, majd átlépünk a Szabadság Földjére és ott végezzük el a többit. Az átlépéshez szükséges átjárót a képzésen adom át. A következő gyakorlatokat végezzük:

 • Alma átalakítása
 • Víz átalakítása
 • A fizikai test átalakítása
 • Az asztráltest átalakítása
 • A szellemtest átalakítása
 • Öröm és boldogság közös megélése
 • A fiatalság fenntartása
 • Mindenhatóság megélése
 • Mindentudás megélése
 • Mindenszeretet megélése
 • Mindenvalóság megélése

A gyakorlatok elvégzéséhez nem szükséges semmilyen képesség, maguk a gyakorlatok adják oda ezeket neked!

Várlak szeretettel:

István

 

Oktató: Dömény István, 20/466-3384, istvan.domeny@gmail.com

Helyszín: Online vagy Spirituális Tanok Központ, Bp. VII. ker. Dob u. 3. II. em. /17. 23-as kapucsengő (tanteremben minimum 5 fő esetén).

A Dob utca elején a Károly körúthoz esik közel. Metróval az Astoria van legközelebb, de a Deák térről is 5-10 perc sétával megközelíthető. Autóval a háztömb körül, illetve a környező utcákban lehet parkolni. Általában meg lehet állni, de ha mégsem, akkor javaslom a közeli parkolót a Rumbach Sebestyén utcában. A belváros fizetős hétköznap, hétvégén nem. Figyeljetek, hogy ne álljatok járdára, mert kerékbilincselnek. A járda és az út között kicsi a szintkülönbség, de más színű a burkolat. Pont a ház előtt van egy ilyen csalóka hely, nem célszerű odaállni.

Kaputelefonnal tudtok felcsöngetni és a másodikra gyertek fel. A lépcsőház még felújításra szorul, ne lepődj meg. A másodikon balra az ajtón keresztül a belső körfolyosóra érsz, ahol fordulj ismét balra és az első ajtó a bejárat, ahol várlak szeretettel.

Időpontok: A képzés 1 alkalomból áll, mely az alábbi időpontokban végezhető el:

2021. Máj. 9. vasárnap 10-17 óráig

Jelentkezési határidő: a képzés előtti csütörtökön 12 óráig, max. 34 fő.

Jelentkezés módja: kérlek írd oda, hogy online vagy tantermire jelentkezel. Jelenleg csak online!

Tanteremire: e-mailben az istvan.domeny@gmail.com címen, névvel és telefonszámmal

Online: e-mailben az istvan.domeny@gmail.com címen, névvel és telefonszámmal, számlázási névvel és címmel, számlát állítok ki, melyre utald el kérlek a képzés díját, küld el, hogy elfogadod az alábbi nyilatkozatot. Linket küldök a képzésre, melyen be tudsz lépni. A tananyagot pdf-ben kapod mailben, vízjellel ellátva.

Nyilatkozat:

Ezen mail elküldésével szabad akaratomból ígéretet teszek, hogy Dömény István oktatásairól nem készítek kép és/vagy hangfelvételt. Semmilyen módon nem rögzítem online vagy tantermi képzéseit, tréningjeit, klubjait, előadásait. Gondoskodom róla, hogy a képzésen csak a képzési díjat kifizetett személyek legyenek jelen. A kapott elektronikus vagy írásos tananyagot megőrzöm magamnak és nem sokszorosítom vagy küldöm tovább vagy osztom meg másokkal. A tananyag 1-1 gyakorlatát megoszthatom közeli ismerőseimmel, ha ezzel segítek rajtuk, de a tananyag nagyobb terjedelmét nem.

Amennyiben mégis megszegem ezt az ígéretet, akkor felhatalmazom Dömény Istvánt, hogy minden lehetséges eszközzel szankcionálja ezen cselekedetemet. Beleértve a törvényes fizikai utat és a szellemi erőket is. Ezen ígéretem nem visszavonható.

Ezen ígéret elküldése nélkül a képzés nem végezhető el.

 

Díja: 25.000 Ft, mely a kezdés napján, a képzés előtt fizetendő a helyszínen vagy online képzés esetén jelentkezéskor. Ismétlés díja: 12.000 Ft. (A tábor résztvevők is ismétlőként vehetnek részt.)

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?