Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Szabadság Földje Képzés

 

Ezen a képzésen a Szabadság Földje világba látogatunk el és végzünk olyan gyakorlatokat, melyek ott mindennaposak. Ha tudatosan megtisztítod magad és tudatosan hagyod el ezt a földi világot, akkor ebbe a világba érkezel. Ehhez kitartó rendszeres gyakorlás szükséges és egy bizonyos gyakorlat pontos ismerete. Az itt tanult csoportos gyakorlatokkal tudatosan emeljük a minőséged és olyan magasságokba juthatsz el, amihez amúgy évtizedek kellenek. Ezeket a változásokat már a képzésen meg fogod tapasztalni.

Az a világ is a földön van, de egy magasabb rezgési állapotban. Ott kicsit ritkább az anyag. Ebben a világban nincsenek negatív gondolatok és érzések, mindenki a szeret állapotában van saját szabad akaratukból. A szeretet vezérli gondolataidat, szavaidat, tetteidet. Innen visszatekintve a régi földi világra egy szürke, kavargó szennyvíznek tűnik és még soha senki nem tért oda vissza, bár lehetne. Itt mindenki fiatal, kb. 25 éves állapotban tartja a testét. Az itteni életük hossza a saját döntésükön múlik. Van egy vezetőjük, aki idősnek tűnik, ezzel is jelezve távozási szándékát. Nincs magántulajdon, egyszerű ruhákban járnak, rendkívül közvetlenek mindenkivel. Nem tartanak távolságot senkivel, semmilyen szinten. Érzik az egységet mindennel és mindenkivel. Magas tisztasági szintet értek már el, de tudják, hogy hosszú az út még felfelé. Gyakran végeznek csoportos tudatáthelyezést egy adott dologba vagy helyszínre. Érzékelnek az adott dologban, megélik az adott dolog minőségét és csoportosan tovább nemesítik, tökéletesítik azt és ez által önmagukat.

Ezen a képzésen olyan információkat osztok meg veled, melyek alapjaiban változtatják meg az e-világról alkotott nézeteidet.

A képzés elvégzésének előfeltétele az alábbiak közül valamelyik:

 • Spirituális Erők Tana Képzés I. fokozat
 • Spirituális Önfejlesztés Tana Képzés I. fokozat

A képzésen részletes tananyagot adok.

Szabadság Földje képzés I.

13 gyakorlatot tanulunk a képzésen, melyből az első kettő bevezető gyakorlat, majd átlépünk a Szabadság Földjére és ott végezzük el a többit. Az átlépéshez szükséges átjárót a képzésen adom át. A következő gyakorlatokat végezzük:

 • Alma átalakítása
 • Víz átalakítása
 • A fizikai test átalakítása
 • Az asztráltest átalakítása
 • A szellemtest átalakítása
 • Öröm és boldogság közös megélése
 • A fiatalság fenntartása
 • Mindenhatóság megélése
 • Mindentudás megélése
 • Mindenszeretet megélése
 • Mindenvalóság megélése

A gyakorlatok elvégzéséhez nem szükséges semmilyen képesség, maguk a gyakorlatok adják oda ezeket neked!

 

Szabadság Földje képzés II.

Az Erők Tana és Az Önfejlesztés Tana képzések fő célja a fejlődés, melynek koronája az Isteni tudatállapot. Büszkén ajánlom a figyelmedbe ezt a különleges lehetőséget, melyben 3 gyakorlaton át is elérheted ezt az állapotot. Úgy érzem megint egy nagyot lép előre ezzel a képzéssel a csapat. Várom a bátor elszánt tanítványokat, akik húzzák majd felfelé a többieket. Mutassuk meg ennek a világnak, hogy lehet ilyen magas szinten létezni ebben a földi valóságban. És ha már eljutottunk ebbe az állapotba, akkor változtassuk meg fizikai testünket, hogy jobban szolgálja a földi felemelkedésünket. Erről szól a utolsó gyakorlat. Tedd jobb minőségűvé magad!

 

Ez az a világ, ahova ki tudunk lépni a karmikus körforgásból. Ahol tényleg szabad akartunk lehet korlátok nélkül. Az első fokozaton sok hasznos információt osztottam meg veletek erről a világról, az oda vezető útról, az evilági változtatásokról és teremtésekről. Elvégeztünk sok olyan gyakorlatot is, ami nagyban segíti a felemelkedésünket és a Szabadság Földjére vezető utat. Ezen gyakorlatok sokaságából szeretnék most újakat átadni. Ezek közös teremtéstechnikák, tisztító gyakorlatok, képességfejlesztések, melyeket egymásért teszünk, közös erővel. Ennek ereje bámulatos, szavakkal nehezen leírható, rendkívül hatékony.

 

Az Én elengedése, Isteni tudatállapot gyakorlat, 1,5 óra

Ennek a gyakorlatnak a segítségével változtattam meg a Mintát, ami nagyon magas Isteni tudatállapotba tud vinni. Most együtt, több időt szánva rá nagyon magasra fogunk jutni. Elengedünk mindent, amit Én-nek hiszel és így már csak Te maradsz.

 

Szokások, cselekvésminták, erkölcsi és társadalmi elvárások elengedése, Isteni tudatállapot gyakorlat, 1,5 óra

Itt pedig elengedjük mindazt a programsort, amit egész életben magadra vettél és azonosultál vele. Olyan magas tisztasági fokot tudsz vele elérni, hogy belépsz az Isteni tudatállapotba.

 

14 Isteni tulajdonság betöltése, Isteni tudatállapot gyakorlat, 1,5 óra

A cím magáért beszél, pont ezt csináljuk és érezni fogod magadban a különbséget a gyakorlat után. Engedd el az egót, a személyiséget és vedd fel a 14 Isteni tulajdonságot.

 

Fizikai testünk és életünk tökéletesítése Isteni tudatállapotban, 1,5 óra

A Minta megváltoztatása lehetőséget ad nekünk, hogy átalakítsuk fizikai testünk működését. Ezt Isteni tudatállapotban meg tudjuk tenni. Úgy, mint például C-vitamin termelés elindítása, halálhormon leállítása, a megújuló test hormonháztartásának biztosítása, a mentál energiatank magas szintentartása, a gerinc vérellátásának biztosítása, kollagén termelés biztosítása, kálcium szintentartása, haj, bőr, csontozat egészségesen tartása és így tovább.

 

A képzést mindenki el tudja végezni függetlenül attól, hogy hol tart a képzésekben. Minél magasabb fokon tartasz annál magasabb fokon tudod megcsinálni, de mindenki nagy tisztulást és fejlődést fog megtapasztalni.

 

Oktató: Dömény István, 20/466-3384, istvan.domeny@gmail.com

Helyszín: Online vagy Spirituális Tanok Központ, Jászalsószentgyörgy

Időpontok:

I. fokozat 2022. nov. 20. vasárnap 10-17 óráig

II. fokozat 2022. dec. 4. vasárnap 10-19 óráig

Jelentkezési határidő: a képzés előtti csütörtökön 12 óráig, max. 34 fő.

Jelentkezés módja: kérlek írd oda, hogy online vagy tantermire jelentkezel.

Tanteremire: e-mailben az istvan.domeny@gmail.com címen, névvel és telefonszámmal

Online: e-mailben az istvan.domeny@gmail.com címen, névvel és telefonszámmal, számlázási névvel és címmel, számlát állítok ki, melyre utald el kérlek a képzés díját, küld el, hogy elfogadod az alábbi nyilatkozatot. Linket küldök a képzésre, melyen be tudsz lépni. A tananyagot pdf-ben kapod mailben, vízjellel ellátva.

Nyilatkozat:

Ezen mail elküldésével szabad akaratomból ígéretet teszek, hogy Dömény István oktatásairól nem készítek kép és/vagy hangfelvételt. Semmilyen módon nem rögzítem online vagy tantermi képzéseit, tréningjeit, klubjait, előadásait. Gondoskodom róla, hogy a képzésen csak a képzési díjat kifizetett személyek legyenek jelen. A kapott elektronikus vagy írásos tananyagot megőrzöm magamnak és nem sokszorosítom vagy küldöm tovább vagy osztom meg másokkal. A tananyag 1-1 gyakorlatát megoszthatom közeli ismerőseimmel, ha ezzel segítek rajtuk, de a tananyag nagyobb terjedelmét nem.

Amennyiben mégis megszegem ezt az ígéretet, akkor felhatalmazom Dömény Istvánt, hogy minden lehetséges eszközzel szankcionálja ezen cselekedetemet. Beleértve a törvényes fizikai utat és a szellemi erőket is. Ezen ígéretem nem visszavonható.

Ezen ígéret elküldése nélkül a képzés nem végezhető el.

 

Díja: 25.000 Ft, mely a kezdés napján, a képzés előtt fizetendő a helyszínen vagy online képzés esetén jelentkezéskor. Ismétlés díja: 12.000 Ft.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?