Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Képességfejlesztés a bolygókon képzés I-II-III-IV-V

 (Fény Kultúrája II-III-IV-V-VI.)

 

 

Bemutaó előadás: https://www.youtube.com/watch?v=0jFfj_U7CeY

 

Képességfejlesztés a bolygókon képzés I. (Fény Kultúrája II.)

Ez a képzés a Fény Kultúrája Képzés folytatása, de elvégzésének nem feltétele az elsőn való részvétel, azonban ajánlott. Ezen a képzésen tudatáthelyezéssel az Univerzum azon bolygóira látogatunk el, ahonnan egy adott képességet szeretnénk megszerezni vagy növelni mennyiségét és minőségét magunkban. Az Univerzumban minden képességnek van forrás bolygója és minden élőlény ezeket az erőket használja folyamatosan. Képesek vagyunk rá, hogy megnöveljük azt a mennyiséget, ami hozzánk áramlik folyamatosan. Később pedig tovább növeljük akár végtelen mértékben.

Ez egy nagyon nagy lehetőség számunkra a közvetlen fejlődésre, mert nem kell éveken át hosszasan gyakorolni, hanem betöltjük magunkba a szükséges képességeket. Ezeket a gyakorlatokat a Fény Kultúrája világban végzik napi rendszerességgel. Ebbe a világba születik bele először minden ember ezen a bolygón, így ismerősök lehetnek a számodra ezek a gyakorlatok. Itt mindent átragyog a fény, a szeretet, az elfogadás és Umáti fénye, aki a mi teremtőnk. Minderről részletesen a Fény Kultúrája Képzésnél olvashatsz. Most ezen az első képességfejlesztő fokozaton 10 gyakorlatot fogunk elvégezni, mellyel növeljük képességeinket. A következő bolygókra látogatunk el: Akarat, Értelem, Érzelem, Tudatosság, Szeretet, Szellemi egyensúly, Asztrális tisztaság, Fizikai egészség, Bölcsesség, Elfogadás, alázat.

 

Képességfejlesztés a bolygókon képzés II. (Fény Kultúrája III.)

Az első bolygós képzés rendkívüli visszajelzései alapján, kérésetekre folytatódik a sorozat. Ezen a második képességfejlesztő fokozaton további gyakorlatokat fogunk elvégezni, mellyel növeljük képességeinket. A bolygók listája: Gondolaturalás; Szorgalom, kitartás; Megbocsájtás; Hit, ősbizalom; Tisztánlátás, -hallás, -érzés; Kreativitás; Rugalmasság; Fiatalság; Szépség; Anyagi bőség

 

Képességfejlesztés a bolygókon képzés III. (Fény Kultúrája IV.)

Egy gyorsabb és könnyebb út a személyiség átformálására. A következő bolygókra látogatunk el: 14 Isteni tulajdonság bolygó: SZENT TÖKÉLETESSÉG, SZENT AKARAT, SZENT SZABADSÁG, SZENT TÖRVÉNY, SZENT REMÉNY, SZENT EREDET, SZENT MINDENTUDÁS, SZENT ÁTLÁTSZÓSÁG, SZENT HIT, SZENT BÖLCSESSÉG, SZENT TERV, SZENT MUNKA, SZENT IGAZSÁG, SZENT SZERETET

 

Képességfejlesztés a bolygókon képzés IV. (Fény Kultúrája V.)

A következő bolygókra látogatunk el: 4 Isteni tulajdonság bolygó: Mindenhatóság, Mindentudás, Mindenszeretet, Mindenvalóság.

 

Képességfejlesztés a bolygókon képzés V. (Fény Kultúrája VI.)

Jelentősen tudod növelni az uralmad az Erők Tana képzésen tanult erők felett, melyek minden nap jelen vannak az életedben és többnyire téged irányítanak, ahelyett, hogy te irányítanád őket. Ezzel a képzéssel jobban fogod tudni uralni őket és egyre jobban az történik az életedben, amit te szeretnél. 

A következő Erők feletti uralmad fog nőni: Életerő, Tűz elem, Víz elem, Levegő elem, Föld elem, Akasha elv, Elektromos fluid, Magnetikus fluid, Elektromagnetikus fluid, Mágikus egyensúly

Várlak szeretettel:

István

 

Pálca készítés és avatás Képességfejlesztés a bolygókon képzés I. után 2023. febr. 26. 10-18 óráig, pálca rendelési határidő: márc. 1.

Pálca készítés és avatás Képességfejlesztés a bolygókon képzés II. után 2023. márc. 25. 10-18 óráig, pálca rendelési határidő: ápr 1.

Pálca készítés és avatás Képességfejlesztés a bolygókon képzés III. után 2022. dec. 10. 10-19 óráig, pálca rendelési határidő: nov. 26.

Pálca készítés és avatás Képességfejlesztés a bolygókon képzés IV. után 2022. dec. 11. 10-17 óráig, pálca rendelési határidő: nov. 27.

Pálca készítés és avatás Képességfejlesztés a bolygókon képzés V. után 2022. dec. 18. 10-17 óráig, pálca rendelési határidő: dec. 4. (Csak Erők Tanásoknak.)

Ezek teljesen újfajta kialakítású pálcák. Megrendelésüknek feltétele a Képességfejlesztés a bolygókon képzés adott fokozatának elvégzése. NEM feltétele az Erők Tanán való részvétel. A pálcákba a bolygók erejét töltjük a bolygó egy lakója segítségével. A pálcák automatikusan fogják átalakítani a személyiséged és fejleszteni benned a tulajdonságokat. Az avatást célszerű velünk együtt csoportosan elvégezni. Az avatásnak része, hogy ellátogatunk a bolygókra, vagyis csak akkor tudsz avatni, ha elvégezted a Képességfejlesztés a bolygókon képzés adott fokozatát. Arra is van lehetőség, hogy online becsatlakozz a pálcák készítésére és avatására. Azt is megteheted, hogy nem rendeled meg az összes pálcát, csak amit jónak látsz és mondjuk a következő pálca képzésen rendelsz hozzá még pálcákat. Az elkészítést és avatásokat a tananyag sorrendjében fogjuk megtenni. A pálcák díja 10.000 Ft/db plusz postaköltség ha online végzed. Az avatás díja 2.500 Ft/pálca. Ismétlőként 1.200 Ft/pálca. Ha a táborban már felavattad azt a pálcát, akkor ismétlőként avathatod újra. Oktató: Aranka

 

Nyelvek bolygója képzés 2022. okt. 28. péntek 17-17.45 óráig (Bárki elvégezheti.) online és személyesen

Nyelvtudásod, gyors és hatékony fejlesztésére. A képzés elvégzése után el kell kezdeni a nyelv fizikai tanulását is, de a szavak és kifejezések maguktól jönnek, a kiejtés anyanyelvi szintű. Nagyon nagy mértékben lerövidül a tanulási idő.

Ezen a képzésen tudatáthelyezéssel az Univerzum azon bolygóira látogatunk el, ahonnan egy adott képességet szeretnénk megszerezni vagy növelni mennyiségét és minőségét magunkban. Az Univerzumban minden képességnek van forrás bolygója és minden élőlény ezeket az erőket használja folyamatosan. Képesek vagyunk rá, hogy megnöveljük azt a mennyiséget, ami hozzánk áramlik folyamatosan. Később pedig tovább növeljük akár végtelen mértékben. Ez egy nagyon nagy lehetőség számunkra a közvetlen fejlődésre, mert nem kell éveken át hosszasan gyakorolni, hanem betöltjük magunkba a szükséges képességeket.

Díja: 5.000 Ft
A képzés ideje: 17 – 18 óráig
Jelentkezés: mailben névvel, telefonszámmal, nyilatkozat elfogadásával, megírva, hogy online vagy személyesen, számlázási címmel

A képzés közvetlenül az Egészségest előtt lesz.

Pálca képzés nyelvek bolygójához 2022. okt. 28. péntek 17.45-18.30 óráig (bárki elvégezheti) online és személyesen

Ez a pálca automatikusan és folyamatosan fenntartja a nyelvi bolygó fejlődését benned, anyagi szintre hozva a szellemi erőt.

Díja: 12.500 Ft + postaköltség online képzés esetén, külfödre 10.000 Ft, itthon 3.000 Ft
Jelentkezés: mailben névvel, telefonszámmal, nyilatkozat elfogadásával, megírva, hogy online vagy személyesen, számlázási címmel, postacímmel. A jelentkezés másnapján adjuk postára.

 

Oktató: Hambek Aranka vagy Dömény István, 20/466-3384, [email protected]

Helyszín: Online vagy Spirituális Tanok Központ, Jászalsószentgyörgy

Képességfejlesztés a bolygókon képzés I-V. Időpontok: A képzések 1-1 alkalomból állnak, melyek az alábbi időpontokban végezhető el:

I. fokozat: 2022. okt. 23. vasárnap 10-17 óráig

II. fokozat: 2022. nov. 6. vasárnap 10-17 óráig

III. fokozat: 2022. nov. 19. szombat 10-20 óráig

IV. fokozat: 2022. nov. 26. szombat 10-17 óráig

V. fokozat: 2022. szept. 24. szombat 10-17 óráig

Jelentkezési határidő: a képzés előtti csütörtökön 12 óráig

Jelentkezés módja: kérlek írd oda, hogy online vagy tantermire jelentkezel.

Tanteremire: e-mailben az [email protected] címen, névvel és telefonszámmal

Online: e-mailben az [email protected] címen, névvel és telefonszámmal, számlázási névvel és címmel, számlát állítok ki, melyre utald el kérlek a képzés díját, küld el, hogy elfogadod az alábbi nyilatkozatot. Linket küldök a képzésre, melyen be tudsz lépni. A tananyagot pdf-ben kapod mailben, vízjellel ellátva.

Nyilatkozat:

Ezen mail elküldésével szabad akaratomból ígéretet teszek, hogy Dömény István oktatásairól nem készítek kép és/vagy hangfelvételt. Semmilyen módon nem rögzítem online vagy tantermi képzéseit, tréningjeit, klubjait, előadásait. Gondoskodom róla, hogy a képzésen csak a képzési díjat kifizetett személyek legyenek jelen. A kapott elektronikus vagy írásos tananyagot megőrzöm magamnak és nem sokszorosítom vagy küldöm tovább vagy osztom meg másokkal. A tananyag 1-1 gyakorlatát megoszthatom közeli ismerőseimmel, ha ezzel segítek rajtuk, de a tananyag nagyobb terjedelmét nem.

Amennyiben mégis megszegem ezt az ígéretet, akkor felhatalmazom Dömény Istvánt, hogy minden lehetséges eszközzel szankcionálja ezen cselekedetemet. Beleértve a törvényes fizikai utat és a szellemi erőket is. Ezen ígéretem nem visszavonható.

Ezen ígéret elküldése nélkül a képzés nem végezhető el.

 

Díja: 25.000 Ft, mely a kezdés napján, a képzés előtt fizetendő a helyszínen vagy online képzés esetén jelentkezéskor. Ismétlés díja: 12.000 Ft.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?