Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Képességfejlesztés a bolygókon képzés I-II

 (Fény Kultúrája II-III.)

 

Képességfejlesztés a bolygókon képzés I. (Fény Kultúrája II.)

Ez a képzés a Fény Kultúrája Képzés folytatása, de elvégzésének nem feltétele az elsőn való részvétel, azonban ajánlott. Ezen a képzésen tudatáthelyezéssel az Univerzum azon bolygóira látogatunk el, ahonnan egy adott képességet szeretnénk megszerezni vagy növelni mennyiségét és minőségét magunkban. Az Univerzumban minden képességnek van forrás bolygója és minden élőlény ezeket az erőket használja folyamatosan. Képesek vagyunk rá, hogy megnöveljük azt a mennyiséget, ami hozzánk áramlik folyamatosan. Később pedig tovább növeljük akár végtelen mértékben.

Ez egy nagyon nagy lehetőség számunkra a közvetlen fejlődésre, mert nem kell éveken át hosszasan gyakorolni, hanem betöltjük magunkba a szükséges képességeket. Ezeket a gyakorlatokat a Fény Kultúrája világban végzik napi rendszerességgel. Ebbe a világba születik bele először minden ember ezen a bolygón, így ismerősök lehetnek a számodra ezek a gyakorlatok. Itt mindent átragyog a fény, a szeretet, az elfogadás és Umáti fénye, aki a mi teremtőnk. Minderről részletesen a Fény Kultúrája Képzésnél olvashatsz. Most ezen az első képességfejlesztő fokozaton 10 gyakorlatot fogunk elvégezni, mellyel növeljük képességeinket. A következő bolygókra látogatunk el: Akarat, Értelem, Érzelem, Tudatosság, Szeretet, Szellemi egyensúly, Asztrális tisztaság, Fizikai egészség, Bölcsesség, Elfogadás, alázat.

 

Képességfejlesztés a bolygókon képzés II. (Fény Kultúrája III.)

Az első bolygós képzés rendkívüli visszajelzései alapján, kérésetekre folytatódik a sorozat. Ez a képzés a Fény Kultúrája és a Képességfejlesztés a bolygókon képzés folytatása, de elvégzésének nem feltétele az elsőn vagy a másodikon való részvétel, azonban ajánlott. Ezen a képzésen tudatáthelyezéssel az Univerzum azon bolygóira látogatunk el, ahonnan egy adott képességet szeretnénk megszerezni vagy növelni mennyiségét és minőségét magunkban. Az Univerzumban minden képességnek van forrás bolygója és minden élőlény ezeket az erőket használja folyamatosan. Képesek vagyunk rá, hogy megnöveljük azt a mennyiséget, ami hozzánk áramlik folyamatosan. Később pedig tovább növeljük akár végtelen mértékben.

Ez egy nagyon nagy lehetőség számunkra a közvetlen fejlődésre, mert nem kell éveken át hosszasan gyakorolni, hanem betöltjük magunkba a szükséges képességeket. Ezeket a gyakorlatokat a Fény Kultúrája világban végzik napi rendszerességgel. Ebbe a világba születik bele először minden ember ezen a bolygón, így ismerősök lehetnek a számodra ezek a gyakorlatok. Itt mindent átragyog a fény, a szeretet, az elfogadás és Umáti fénye, aki a mi teremtőnk. Minderről részletesen a Fény Kultúrája Képzésnél olvashatsz. Ezen a második képességfejlesztő fokozaton további gyakorlatokat fogunk elvégezni, mellyel növeljük képességeinket. A bolygók listája: Gondolaturalás; Szorgalom, kitartás; Megbocsájtás; Hit, ősbizalom; Tisztánlátás, -hallás, -érzés; Kreativitás; Rugalmasság; Fiatalság; Szépség; Anyagi bőség

 

A képzés elvégzésének előfeltétele az alábbiak közül valamelyik:

  • Spirituális Erők Tana Képzés I. fokozat
  • Spirituális Önfejlesztés Tana Képzés I. fokozat

Aki a táborban már elvégezte ezeket a gyakorlatokat, az ismétlőként vehet részt rajta. A képzésen részletes tananyagot adok.

Várlak szeretettel:

István

 

Oktató: Dömény István, 20/466-3384, istvan.domeny@gmail.com

Helyszín: Online vagy Spirituális Tanok Központ, Bp. VII. ker. Dob u. 3. II. em. /17. 23-as kapucsengő (tanteremben minimum 5 fő esetén).

A Dob utca elején a Károly körúthoz esik közel. Metróval az Astoria van legközelebb, de a Deák térről is 5-10 perc sétával megközelíthető. Autóval a háztömb körül, illetve a környező utcákban lehet parkolni. Általában meg lehet állni, de ha mégsem, akkor javaslom a közeli parkolót a Rumbach Sebestyén utcában. A belváros fizetős hétköznap, hétvégén nem. Figyeljetek, hogy ne álljatok járdára, mert kerékbilincselnek. A járda és az út között kicsi a szintkülönbség, de más színű a burkolat. Pont a ház előtt van egy ilyen csalóka hely, nem célszerű odaállni.

Kaputelefonnal tudtok felcsöngetni és a másodikra gyertek fel. A lépcsőház még felújításra szorul, ne lepődj meg. A másodikon balra az ajtón keresztül a belső körfolyosóra érsz, ahol fordulj ismét balra és az első ajtó a bejárat, ahol várlak szeretettel.

Időpontok: A képzések 1-1 alkalomból áll, melyek az alábbi időpontokban végezhető el:

I. fokozat: 2021. márc. 20. szombat 10-17 óráig

II. fokozat: 2021. ápr. 17. szombat 10-17 óráig

Jelentkezési határidő: a képzés előtti csütörtökön 12 óráig, max. 34 fő.

Jelentkezés módja: kérlek írd oda, hogy online vagy tantermire jelentkezel. Jelenleg csak online!

Tanteremire: e-mailben az istvan.domeny@gmail.com címen, névvel és telefonszámmal

Online: e-mailben az istvan.domeny@gmail.com címen, névvel és telefonszámmal, számlázási névvel és címmel, számlát állítok ki, melyre utald el kérlek a képzés díját, küld el, hogy elfogadod az alábbi nyilatkozatot. Linket küldök a képzésre, melyen be tudsz lépni. A tananyagot pdf-ben kapod mailben, vízjellel ellátva.

Nyilatkozat:

Ezen mail elküldésével szabad akaratomból ígéretet teszek, hogy Dömény István oktatásairól nem készítek kép és/vagy hangfelvételt. Semmilyen módon nem rögzítem online vagy tantermi képzéseit, tréningjeit, klubjait, előadásait. Gondoskodom róla, hogy a képzésen csak a képzési díjat kifizetett személyek legyenek jelen. A kapott elektronikus vagy írásos tananyagot megőrzöm magamnak és nem sokszorosítom vagy küldöm tovább vagy osztom meg másokkal. A tananyag 1-1 gyakorlatát megoszthatom közeli ismerőseimmel, ha ezzel segítek rajtuk, de a tananyag nagyobb terjedelmét nem.

Amennyiben mégis megszegem ezt az ígéretet, akkor felhatalmazom Dömény Istvánt, hogy minden lehetséges eszközzel szankcionálja ezen cselekedetemet. Beleértve a törvényes fizikai utat és a szellemi erőket is. Ezen ígéretem nem visszavonható.

Ezen ígéret elküldése nélkül a képzés nem végezhető el.

 

Díja: 25.000 Ft, mely a kezdés napján, a képzés előtt fizetendő a helyszínen vagy online képzés esetén jelentkezéskor. Ismétlés díja: 12.000 Ft.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?