Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

A Fény Kultúrája Képzés

 

Az összes képzésem összes fokozatát jelenleg csak Online tartom meg.

Ezen a képzésen megismerhetjük az első emberi kultúrát ezen a Földön, valamint hogy hogyan életek az emberek és milyen napi tevékenységeik voltak. Az elmélet mellett egy tényleges meditatív utazást teszünk ebbe a birodalomba és elvégezzük azokat a gyakorlatokat is, amiket ott csinálnak. Ez egy rendkívül felemelő, szeretetteljes képzés, ami óriási egységtudat megélésével jár. Azok, akik elvégzik ezt a képzést, általában nem találnak szavakat arra, hogy mit éltek meg. Valóban az élmények túlmutatnak a szavak világán és olyan értékekkel gazdagodsz, amire nagy szüksége van ennek a világnak. A Fény kultúrájában feltétel nélküli elfogadást élsz meg, önzetlen szeretetet, testi, lelki, szellemi összeolvadást az emberiséggel.

Ezt a képzést az Akasha elvből töltöttem le tisztánlátás, -hallás, -érzés képességgel, így egyedülálló és éppen ezért szeretném ennek a képzésnek a keretében minél több emberrel megosztani. Fizikai világunkban időrendiség van, az asztrál világban azonban nincs idő, így időrendiség sem. Mivel asztrál síkról születünk le, így az életek nem egymás után, hanem párhuzamosan vannak. Időbuborékokba születünk és élünk meg időrendiséget. Mindezt ha végig gondolod, akkor azt is megérted, hogy a Fény kultúrája most is létezik, így képesek vagyunk oda bármikor ellátogatni, amit a képzésen meg is teszünk.

Jelenleg 10 gyakorlatot töltöttem le, amit ott elvégzünk. Ezek között vannak tisztító gyakorlatok, mely által növelheted minőséged. Vannak olyan tudatáthelyezések, ahol megélheted, milyen pl. egy oroszlánnak lenni. Aztán olyan gyakorlatok is, ahol energiákkal tanulunk meg bánni. Utolsó gyakorlatunkban magunkba töltjük a kultúra fényét, mely tisztára mos bennünk minden negatív dolgot és nagyon magas szinten tartja bennünk ezt a fényt. Így a képzés után még 1 hétig megélheted a hétköznapjaidban is, hogy milyen a Fény kultúrájában létezni.

Ezt a képzést a Spirituális Tanok Táborban tartottam meg először, ahol a tanítványaim megdöbbentő élményekről, megélésekről számoltak be. Kívánom neked, hogy te is éld meg azt a csodát, amit ez a hely tud adni neked. A képzésen részletes tananyagot adok, hogy otthon is el tudd végezni a gyakorlatokat.

Várlak szeretettel:

István

 

Részlet a képzés anyagából:

Leszületés:

Kint lebegek a világűrben, harmóniában és békében és teljes kitágulásban vagyok. Érzem az egységet mindennel és mindenkivel. Umáti szeretete hív a földi világba. Eldöntöm, hogy meg kívánom ismerni ezt a világot, hogy tovább fejlődjek. Jelzem szándékom Umátinak és elindulok a föld felé. Ahogy közeledek, elkezdi sűríteni az asztrál testem, érzem ahogy elnehezedek, sűrűsödök bele a fizikai formámba. Ez egy kellemetlen érzés, de közben egyre fokozódik Umáti szeretetének érzése is, ami kárpótol a nehéz érzésért. Egyszer csak érzem, hogy elkezdek lélegezni, majd elkezd lüktetni a szívem. Egész testem beledobban a szívverésbe. Elkezdem érezni a bőröm, ahogy feszül és bizsereg, tele van ingerrel. Elkezdem érzékelni a hőmérsékletet, a levegő illatát, a szám ízét. Meghallom az első hangokat, a természet hangját, madarak csicsergését, a szél zúgását. Umáti kér a gondolatai által, hogy nyissam ki a szemem. 5-10 ember alakját látom, akik nagyon kedvesen mosolyogva néznek rám. Egy kövön fekszem, odalépnek hozzám és felemelnek. Nagyon jó érzés az érintésük a meleg kezük. Nagyon nagy szeretetet érzek, amit mindannyian áramoltatnak felém. Tökéletes elfogadást, egységet élek meg velük. A napra megyünk, csodás érzés, ahogy a napsugarak simogatnak…

 

Oktató: Dömény István,20/466-3384,[email protected]

Helyszín: Spirituális Tanok Központ, Jászalsószentgyörgy

A Dob utca elején a Károly körúthoz esik közel. Metróval az Astoria van legközelebb, de a Deák térről is 5-10 perc sétával megközelíthető. Autóval a háztömb körül, illetve a környező utcákban lehet parkolni. Általában meg lehet állni, de ha mégsem, akkor javaslom a közeli parkolót a Rumbach Sebestyén utcában. A belváros fizetős hétköznap, hétvégén nem. Figyeljetek, hogy ne álljatok járdára, mert kerékbilincselnek. A járda és az út között kicsi a szintkülönbség, de más színű a burkolat. Pont a ház előtt van egy ilyen csalóka hely, nem célszerű odaállni.

Kaputelefonnal tudtok felcsöngetni és a másodikra gyertek fel. A lépcsőház még felújításra szorul, ne lepődj meg. A másodikon balra az ajtón keresztül a belső körfolyosóra érsz, ahol fordulj ismét balra és az első ajtó a bejárat, ahol várlak szeretettel.

Időpontok: A képzés 1 alkalomból áll, mely az alábbi időpontokban végezhető el:

2023. január 29. szombat 10-17 óráig

Jelentkezési határidő: a képzés előtti csütörtökön 12 óráig, max. 34 fő.

Jelentkezés módja: e-mailben az [email protected] címen, névvel és telefonszámmal
Díja: 25.000 Ft, mely a kezdés napján, a képzés előtt fizetendő a helyszínen. Ismétlés díja: 12.000 Ft. (A tábor résztvevők is ismétlőként vehetnek részt.)

 

Néhány élmény a képzésről:

Sziasztok!

Számomra csodálatos ajándék volt az idei Tábor is. 

Hálás vagyok a Gondviselésnek, hogy rész tudtam venni rajta, Istvánnak és Adrinak a rengeteg munkáért és szeretetért, mellyel utunkat segítik fáradhatatlanul, és Mindenkinek, aki ott volt és hozzájárult saját fényével ahhoz a békéhez, szeretethez, vidámsághoz, lazasághoz és felemelő pillanatokhoz, melyet megéltünk az együtt töltött időben.

Én úgy érzem István azon érzése, vágya, hogy a Fény birodalma és Umáti szeretete fogja beragyogni a Tábort az előadása után, bizony megvalósult.

Hála Neki, és Mindannyiunknak ezért!

Szeretettel: Rita

 

Kedves Mindenki!

A tábori tapasztalásaimból írok egy picinyke élményt. A Fény birodalmában a születés templomában a mostani életem egyik legkülönlegesebb megélése volt. A szókészletemmel nem tudom kifejezni azt a szeretetet, gondoskodást, "babusgatást", azt a végtelen jó érzést, ami ott volt. Köszönöm, hogy ezt átélhettem, megélhettem. Nekem ez a tábor most olyan volt, mintha egy elvarázsolt szigeten lettem volna, ahol nincs külvilági behatás, hanem a feltétel nélküli szeretetben elvagyunk egymással, beszélgetünk, nagyon sokat nevetünk, és ez így nagyon jó volt. A jelenlét megélésére jó sok lehetőséget kaptunk, melyek közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbeket. Hálásan köszönöm, hogy akikkel beszéltem, mindenkitől tanultam valamit, más aspektusból, szemszögből látni a gyakorlatokat, megéléseket, tapasztalásokat. Köszönöm Istvánnak és Adrinak a számomra felemelő tanításokat.

Marcsi

 

Sziasztok,

Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz.

Nincsenek rá szavak, hogy milyen megéléseim voltak az idei táborban.

Köszönöm mindenkinek a sok jó szót és támogatást, amit adtatok nekem és egymásnak, jó volt ezt látni, hallani és a részese lenni.

Hála és köszönet Istvánnak és Adrinak a munkájukért, hogy ismét ennyi új dolgot tanulhattunk, tapasztalhattunk meg.

Olyan élmény ez, amit át kell élnie annak, aki ezen az úton halad, felfelé. :)

Szeretettel,

Kamilla

 

Sziasztok!

Nagy öröm van bennem valahányszor a táborra gondolok. Felemelő érzés volt számomra is együtt lenni Veletek. Úgy érzem Umáti szeretete megnyitotta a szíveket és még közelebb kerülhettünk egymáshoz az egységhez és a fényhez. Hálásan köszönöm a sok felkészülést és munkát Istvánnak és Adrinak a segítséget, amit ehhez nyújtott neki. Hálásan köszönöm mindenkinek az együtt gyakorlásokat, az értékes beszélgetéseket, az önfeledt mosolyokat, nevezéseket, a ragyogó tekinteteket és a szívbéli öleléseket.

Fantasztikusak voltak a Fény birodalma meditációk. Egy új, békés, szeretetteli világra nyitottak kaput, amiről eddig csak álmodhattam. A jelenbe vivő gyakorlatok alatt pedig megélhettem, hogy a boldogság a pillanatban rejlik. Csak a jelenben találhatjuk meg.

Sok bennem lévő kérdésre sikerült megtalálnom a választ. Remélem Ti is így vagytok ezzel.

Sok szeretettel,

Aranka

 

Sziasztok,

Én is szeretném kifejezni a hálámat. Ez volt a 3. Táborom a 4- ből. Soha nem voltam ilyen felszabadult. Különösen az esti táncon. Nem éreztem még milyen az, amikor elvárások nélkül érzem jól magam. Most még talán nem is tudom hogyan idézzem elő újra ezt a felhőtlen nyitottságot. Abban azonban biztos vagyok, hogy ebben nektek nagyon nagy szerepetek van. Nagyon hálás vagyok nektek. Most értettem meg talán, ha komoly elvárásokkal vágok bele valamibe, akkor az előnytelen számomra. Miért is várom el, hogy valamilyen legyek? Talán azért mert nem szeretem magam olyannak amilyen vagyok? Ti megmutattátok nekem, hogy így is jó vagyok, és elfogadtok. Miért is kéne ennél több? NEM KELL! Kicsit elszomorodtam mikor haza értem, és észrevettem, hogy vége annak a sok mosolynak és ölelésnek. Már nem bánom, mert tudom hogy bármikor átélhetem.

Szeretettel, öleléssel Olivér.

 

Sziasztok!

Végtelen HÁLÁS VAGYOK..miért?

MINDEN PILLANATÉRT, amit Veletek megértem...

MINDEN ÉRZÉSÉRT, amit a táborban átéltem,

MINDEN FELISMERÉSÉRT, ami ott született,

MINDEN TAPASZTALATÉRT, hogy mit jelent az EGYSÉG,

MINDEN SZERETETÉRT, ami minden pillanatban JELEN volt,

és Istvánnak, aki elültette ezt a fény magocskát, és Nektek, a Közösségünk minden tagjának, mert

SZERETETTEL ÁPOLJÁTOK, hogy a fénye szétáradjon...

KÖSZÖNÖM!

Szeretettel: Zsuzsa

 

Sziasztok!

Én is hálásan gondolok vissza az idei táborra. Mindegyikőtök különleges és csodálatos fényére, a felemelő és fénnyel teli gyakorlatokra, a sok nevető, boldog arcra, az önfeledt táncra és az Egységre.

Megérte minden pillanata. 

Köszönöm,

Adri

 

Sziasztok! Én is csatlakoznék mindenkihez, nagyon nagy volt a szeretet és az elfogadás, nagyon jól éreztem magam és mindenkinek nagyon hálás vagyok azért a hihetetlen összetartozásért. Kívánom, hogy ragyogjon mindenkiben tovább a fény és ölellek benneteket nagy karokkal szeretettel.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?