Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

A Most Ereje Képzés

 

Ezen a képzésen 32 gyakorlaton át tanulsz meg a jelentben lenni, elengedni a stresszt és nagyon értékes felismeréseket tenni a gondolataid és érzelmeid világáról. Nagyon egyszerű gyakorlatokat tanulsz meg, amiket nap mint nap fogsz tudni használni, hogy békésebb legyél és jobb, hatékonyabb döntéseket hozzál. Nagymértékben hozzájárul sikereidhez, jobban megérted embertársaidat. Magasabb életminőséget tudsz megélni általuk.

 

A képzést gyerekeknek is ajánlom, mert játékos formában jutunk hozzá az értékes tudáshoz. A gyakorlatok rövidek és könnyen érthetőek. Vannak köztük meditatív, mozgásos és zenés gyakorlatok is. A gyakorlatok hatására nő az összpontosítási képességed, jobban tudsz koncentrálni, figyelni egy dologra. Nagyobb nyugalom lesz benned és több szeretettel fordulsz a világ és embertársaid felé. Jobban megérted ennek a világnak a működését. Mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet.

 

A 32 gyakorlat az alábbi főbb témákra oszlik:

 1. Elcsendesedés
 2. Figyelmi kapaszkodók
 3. Látás és újraértelmezés
 4. Megbecsülés
 5. A Most pillanata
 6. Összpontosítás
 7. Mi van a figyelem középpontjában?
 8. Békés szív
 9. Test lélek kapcsolata
 10. A kiterjedt figyelem

 

A gyakorlatokat a Spirituális Erők Tana Táborban adatam át először a tanítványaimnak, akik nagyon sikeresen és boldogan végezték el őket. Úgy érezték, hogy könnyen érthetőek a gyakorlatok, mégis jelentős tudás és megértés birtokába jutottak. Kívánom, hogy te is fejlődj általa. A képzésen részletes tananyagot adok, hogy otthon is el tudd végezni a gyakorlatokat.

 

Várlak szeretettel:

István

 

 

Részlet a képzés anyagából:

 

2. Célirányos légzés

Célja: Megtanulunk nyugtató, hosszú kilégzésre fókuszálni.

 

 • Ülj vagy állj egyenes háttal és hagyd, hogy tested ellazuljon. Lélegezz természetesen és vedd észre, mi történik most testedben és gondolataidban.
 • Most lélegezz be 2-ig számolva gyorsabban és lélegezz ki 4-ig számolva lassabban... Folytasd néhány légzés erejéig.
 • Térj vissza a természetes légzési módodhoz.

 

Ha valamikor ideges, vagy nyugtalan vagy, szeretnéd magad megnyugtatni, ugyanígy járj el, és a kilégzésed hosszát növeld meg egy rövid időre. Kilégzésnél a szádon fújd ki a levegőt (hú vagy fú) hanggal.

Ha viszont szeretnéd magad energetizálni és felpörgetni, a belégzés idejét növeld a duplájára a kilégzéshez képest (4:2).

 

 

Oktató: Dömény István,20/466-3384,istvan.domeny@gmail.com

Helyszín: Spirituális Tanok Központ, Jászalsószentgyörgy

Időpont: A képzés 1 alkalomból áll, mely az alábbi időpontokban végezhető el:

2022. Aug. 28. szombat 10-17 óráig

Jelentkezési határidő: a képzés előtti csütörtökön 12 óráig, max. 50 fő.

Jelentkezés módja: kérlek írd oda, hogy online vagy tantermire jelentkezel.

Tanteremire: e-mailben az istvan.domeny@gmail.com címen, névvel és telefonszámmal

Online: e-mailben az istvan.domeny@gmail.com címen, névvel és telefonszámmal, számlázási névvel és címmel, számlát állítok ki, melyre utald el kérlek a képzés díját, küld el, hogy elfogadod az alábbi nyilatkozatot. Linket küldök a képzésre, melyen be tudsz lépni. A tananyagot pdf-ben kapod mailben, vízjellel ellátva.


Díja: 25.000 Ft, mely a kezdés napján, a képzés előtt fizetendő a helyszínen. Ismétlés díja: 12.000 Ft.

 

 

Néhány élmény a képzésről:

 

Sziasztok!

Számomra csodálatos ajándék volt az idei Tábor is. 

Hálás vagyok a Gondviselésnek, hogy rész tudtam venni rajta, Istvánnak és Adrinak a rengeteg munkáért és szeretetért, mellyel utunkat segítik fáradhatatlanul, és Mindenkinek, aki ott volt és hozzájárult saját fényével ahhoz a békéhez, szeretethez, vidámsághoz, lazasághoz és felemelő pillanatokhoz, melyet megéltünk az együtt töltött időben.

Én úgy érzem István azon érzése, vágya, hogy a Fény birodalma és Umáti szeretete fogja beragyogni a Tábort az előadása után, bizony megvalósult.

Hála Neki, és Mindannyiunknak ezért!

Szeretettel: Rita

 

Kedves Mindenki!

A tábori tapasztalásaimból írok egy picinyke élményt. A Fény birodalmában a születés templomában a mostani életem egyik legkülönlegesebb megélése volt. A szókészletemmel nem tudom kifejezni azt a szeretetet, gondoskodást, "babusgatást", azt a végtelen jó érzést, ami ott volt. Köszönöm, hogy ezt átélhettem, megélhettem. Nekem ez a tábor most olyan volt, mintha egy elvarázsolt szigeten lettem volna, ahol nincs külvilági behatás, hanem a feltétel nélküli szeretetben elvagyunk egymással, beszélgetünk, nagyon sokat nevetünk, és ez így nagyon jó volt. A jelenlét megélésére jó sok lehetőséget kaptunk, melyek közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbeket. Hálásan köszönöm, hogy akikkel beszéltem, mindenkitől tanultam valamit, más aspektusból, szemszögből látni a gyakorlatokat, megéléseket, tapasztalásokat. Köszönöm Istvánnak és Adrinak a számomra felemelő tanításokat.

Marcsi

 

Sziasztok,

Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz.

Nincsenek rá szavak, hogy milyen megéléseim voltak az idei táborban.

Köszönöm mindenkinek a sok jó szót és támogatást, amit adtatok nekem és egymásnak, jó volt ezt látni, hallani és a részese lenni.

Hála és köszönet Istvánnak és Adrinak a munkájukért, hogy ismét ennyi új dolgot tanulhattunk, tapasztalhattunk meg.

Olyan élmény ez, amit át kell élnie annak, aki ezen az úton halad, felfelé. :)

Szeretettel,

Kamilla

 

Sziasztok!

Nagy öröm van bennem valahányszor a táborra gondolok. Felemelő érzés volt számomra is együtt lenni Veletek. Úgy érzem Umáti szeretete megnyitotta a szíveket és még közelebb kerülhettünk egymáshoz az egységhez és a fényhez. Hálásan köszönöm a sok felkészülést és munkát Istvánnak és Adrinak a segítséget, amit ehhez nyújtott neki. Hálásan köszönöm mindenkinek az együtt gyakorlásokat, az értékes beszélgetéseket, az önfeledt mosolyokat, nevezéseket, a ragyogó tekinteteket és a szívbéli öleléseket.

Fantasztikusak voltak a Fény birodalma meditációk. Egy új, békés, szeretetteli világra nyitottak kaput, amiről eddig csak álmodhattam. A jelenbe vivő gyakorlatok alatt pedig megélhettem, hogy a boldogság a pillanatban rejlik. Csak a jelenben találhatjuk meg.

Sok bennem lévő kérdésre sikerült megtalálnom a választ. Remélem Ti is így vagytok ezzel.

Sok szeretettel,

Aranka

 

Sziasztok,

Én is szeretném kifejezni a hálámat. Ez volt a 3. Táborom a 4- ből. Soha nem voltam ilyen felszabadult. Különösen az esti táncon. Nem éreztem még milyen az, amikor elvárások nélkül érzem jól magam. Most még talán nem is tudom hogyan idézzem elő újra ezt a felhőtlen nyitottságot. Abban azonban biztos vagyok, hogy ebben nektek nagyon nagy szerepetek van. Nagyon hálás vagyok nektek. Most értettem meg talán, ha komoly elvárásokkal vágok bele valamibe, akkor az előnytelen számomra. Miért is várom el, hogy valamilyen legyek? Talán azért mert nem szeretem magam olyannak amilyen vagyok? Ti megmutattátok nekem, hogy így is jó vagyok, és elfogadtok. Miért is kéne ennél több? NEM KELL! Kicsit elszomorodtam mikor haza értem, és észrevettem, hogy vége annak a sok mosolynak és ölelésnek. Már nem bánom, mert tudom hogy bármikor átélhetem.

Szeretettel, öleléssel Olivér.

 

Sziasztok!

Végtelen HÁLÁS VAGYOK..miért?

MINDEN PILLANATÉRT, amit Veletek megértem...

MINDEN ÉRZÉSÉRT, amit a táborban átéltem,

MINDEN FELISMERÉSÉRT, ami ott született,

MINDEN TAPASZTALATÉRT, hogy mit jelent az EGYSÉG,

MINDEN SZERETETÉRT, ami minden pillanatban JELEN volt,

és Istvánnak, aki elültette ezt a fény magocskát, és Nektek, a Közösségünk minden tagjának, mert

SZERETETTEL ÁPOLJÁTOK, hogy a fénye szétáradjon...

KÖSZÖNÖM!

Szeretettel: Zsuzsa

 

Sziasztok!

Én is hálásan gondolok vissza az idei táborra. Mindegyikőtök különleges és csodálatos fényére, a felemelő és fénnyel teli gyakorlatokra, a sok nevető, boldog arcra, az önfeledt táncra és az Egységre.

Megérte minden pillanata. 

Köszönöm,

Adri

 

Sziasztok! Én is csatlakoznék mindenkihez, nagyon nagy volt a szeretet és az elfogadás, nagyon jól éreztem magam és mindenkinek nagyon hálás vagyok azért a hihetetlen összetartozásért. Kívánom, hogy ragyogjon mindenkiben tovább a fény és ölellek benneteket nagy karokkal szeretettel.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?