Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Mágikus pálca képzés

 

A képzésen megtanuljuk, hogyan készítsünk mágikus pálcákat és hogyan használjuk őket. Tanulunk több fajta pálcakészítési módszert, melyek a fizikai, az asztrál vagy a mentál síkra valók és több féle használati módszert, mellyel a tudó ember át tudja vinni akaratát. A pálca folyamatosan fejlődik és erősödik, ahogy dolgozunk vele. Képesek vagyunk nagyon nagy erőket és programokat összegyűjteni benne és használni, amikor szükségünk van rá.

 

A képzés előfeltétele a Spirituális Erők Tana Képzésen való részvétel és annak legalább 3-as fokozatának elvégzése. A pálcákba erőket kell tömöríteni, melyet legkorábban ezen a fokozaton tanulunk életerővel. A 3-as fokozattól már elemekkel is tudod használni, a 6-os fokozattól Akasha elvvel és a 8-as fokozattól már fluidokkal. Ahogy haladsz előre a képzésen, egyre erősebb pálcákat tudsz majd elkészíteni, de már az életerővel való használat is csodákra képes.

 

Aki egyszer elkezd pálcával dolgozni, az sosem fog nélküle belefogni egy gyakorlatba, mert meg fogja tapasztani óriási erejét. A pálcával nagy hatékonysággal lehet teremteni, egészségben segíteni, erőket idézni, programokat létrehozni, változtatni élethelyzeteken, fejleszteni képességeket, elengedni problémákat, kötelékeket, rendbe tenni a jellemvonásokat, hitrendszereket, uralni lényeket és még nagyon sok mindent.

 

A képzés három fokozatból áll.

  1. Az első fokozaton megkapsz minden elméleti és gyakorlati tudást, mely alapján otthon el tudod készíteni a neked legjobban tetsző pálcákat. Magán a képzésen elkészíted az első pálcádat, mellyel mindhárom síkra képes vagy hatni életerővel. Az első fokozaton elkészített pálcát csoportosan telítjük, avatjuk és így használatra képesen viszed magaddal haza. Így az együtt telítés sokkal nagyobb erőket tud a pálcába vonzani, mintha otthon tennéd. A fokozat ára tartalmazza a pálca elkészítéséhez szükséges anyagcsomagot is.

 

  1. A második fokozaton egy általam használt összetett pálcát fogunk elkészíteni elemekkel vagy fluidokkal, attól függően hol tartasz a képzésben. Ez már egy rendkívül erős pálca, mellyel jelentős cselekedetekre vagy képes mindhárom síkon. A fokozat ára tartalmazza a pálca elkészítéséhez szükséges anyagcsomagot is.

 

  1. A harmadik fokozaton kifejezetten asztrál és mentál síkra való Akasha elvvel telített pálcát készítünk. Ezzel a pálca jól kiegészíti a kettes fokozat pálcáját. A fokozat ára tartalmazza a pálca elkészítéséhez szükséges anyagcsomagot is.

 

Mindhárom pálca alkalmas mindhárom síkra, de bizonyos síkokra jobban használhatók és célszerű is több pálcával rendelkezni. A képzésen rendelhetők ezen felül még pálca anyagcsomagok. Például javasolt még egy mágnesbotot is elkészíteni, mellyel az anyagi síkra lehet nagymértékben hatni, mely szintén rendelhető.

 

A képzés elvégzésének alap feltétele, hogy a Spirituális Erők Tana III. fokozatát elvégezd. Illetve a magasabb fokozatokat a nagyobb erejű pálcákhoz. Részletek külön levélben.

 

A képzés helyszíne: Spirituális Tanok Központ, Jászalsószentgyörgy

Oktató: Dömény István, spirituális tanító

Díja:    1. fokozat: 30.000 Ft pálcakészítési anyagcsomaggal

            2. fokozat: 15.000 Ft összetett pálca elemekkel/fluidokkal, 3 síkra anyagcsomaggal

            3. fokozat: 10.000 Ft asztrál, mentál pálca Akasha elvvel anyagcsomaggal

Időpont:    1. fokozat: 2022. febr. 18. 10-14.00 óráig ebédidővel

                   2. fokozat: 14-16 óráig

                   3. fokozat: 16-18 óráig

Jelentkezés: Névvel és telefonszámmal az [email protected] címen.

Jelentkezési határidő: előtte utolsó csütörtökig maximális létszám: 50 fő

További részletek külön levélben.

 

Várlak szeretettel a képzésre:

István

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?