Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Spirituális Önfejlesztés Tana Képzés

Az Öntisztulás útja a Naprendszer erői által

 

Az összes képzésem összes fokozatát Online és tanteremben tartom meg.

Életünk mindennapjai a belső világunk megnyilvánulásai. Ha szeretnél változtatni az életeden, akkor magadat kell rendbe tenni. Egy utat ajánlok neked, melyet végig járva képes vagy megváltoztatni az életedet és kiemelkedni a napi problémákból, gondokból, betegségekből. Ha szeretnél tenni magadért, akkor megmutatom neked, hogy hogyan tudod ezt a leghatékonyabban megtenni. Ha rendbe tetted magad, akkor egy boldog, békés életet élhetsz.

 

Életterünk a végtelen univerzum. Minden, ami bennünk van, tükröződik körülöttünk Naprendszerünkben is. Ez fordítva is igaz. Minden, ami Naprendszerünkben történik, megjelenik bennünk is. Leghatékonyabban úgy tudjuk rendbe tenni magunkat, ha egyszerre dolgozunk külső és belső világunkon. Ennek legjobb helyszínei ősidők óta Naprendszerünk bolygóin vannak. Ezekre a helyekre csak kulcsokkal lehet belépni, melyet a képzésen megkap mindenki. A képzésen részletes elméleti és gyakorlati tudást kaptok, melyet a képzés után tovább szükséges gyakorolni.

 

A képzés 8 fokozatból áll, mely 4 hetente van, alkalmanként 4 óra, vasárnaponként. A képzést követően napi 20-30 perc gyakorlás ajánlott, de heti 3 alkalommal is elvégezhető. A fokozatok egymásra épülnek személyes fejlődésünk útját bejárva. A képzés elvégzése után is érdemes újra és újra visszajárni ezekre a bolygókra, melyek további fejlődést tartogatnak a kíváncsi utazónak.

 

A bolygókon lévő helyszínekre látogatva egyedi, személyes élményeket és megtapasztalásokat megélve tudtok fejlődni. Mindenki az aktuális fejlettségének és rendbe tenni valójának megfelelő megélésekben fog részesülni, így egyedi utat fogtok bejárni a képzésen és az azt követő gyakorlásokban is. A képzéshez semmilyen előképzettség nem szükséges, mindenki a tudásához mérten fejlődhet a helyszíneken.

 

 

1. fokozat: Föld - A fizikai világ és a 4 elem világának felfedezése. A 4 elem birodalmának megismerése az elemek vezetőinek iránymutatásával. A bolygókra vezető átjáró megismerése.

2. fokozat: Hold - Személyiségünk világának feltárása és elemzése. Szokásaink, tulajdonságainak, kifejeződéseink megismerése 9 szerepkörünk által.

3. fokozat: Merkúr - A kommunikáció és az ésszerű gondolkodás birodalma. A személyiség átalakításához szükséges információk megszerzése és alkalmazása a mindennapi életben.

4. fokozat: Vénusz - A személyes érzelmek birodalma. Érzelmi válaszreakcióink feltárása, elemzése, megtisztítása és uralása. Félelmeink elengedése.

5. fokozat: Nap - Ez az egyéniség birodalma, mely a szellemtestünk területe. Összekötő kapocs a személyiség és a felső én között. Egyensúlyt tart e két dolog között a folyamatosan változó életünk mindennapi eseményeiben. Ezen a fokozaton megtanuljuk magunkban egyensúlyban tartani e két világot.

6. fokozat: Mars - Az egyéniség fejlesztésének helye, mellyel szellemi erőink és képességeink növekednek. A pentagram titkának megismerése és használata.

7. fokozat: Jupiter - Az egyéniség tudatosságának kiszélesítése a végtelen felé. A ”most” megtapasztalása a jelen pillanatban, az egyetlen valóságban. A végtelen szemszögéből vizsgáljuk mindennapi valóságunkat.

8. fokozat: Szaturnusz - Istennel való kapcsolat megismerése és kiszélesítése. Az emberi és az Isteni tudatosság együttes megtapasztalása. Az felsőbb ÉN gyakorlati megélése.

 

Budapesti képzés ideje (I. fokozat): 2023. június 25. vasárnap 10-15 óra és 15.30-16.30 óra gyakorlás

Helyszíne: Spirituális Tanok Központ, Jászalsószentgyörgy vagy online kamerával

Díja: Bruttó 15.000 Ft / fokozat és 1000 Ft/gyakorlás, mely a helyszínen fizetendő a képzés előtt.

20% kedvezménnyel végezhető el a Spirituális Önfejlesztés Tana Képzés 8 fokozat, amennyiben a teljes képzés árát kifizeted az első fokozaton. Így 120.000 Ft helyett 100.000 Ft -ért elvégezhető a képzés. A képzés 6 hónapos, ha lemaradsz az induló csapatodtól, akkor a következő csapatokkal folytathatod az indulástól számítottan 1,5 éven belül befejezve. A csapatok 4 havonta indulnak. A díj nem visszatérítendő és nem átruházható más személyre.

További lehetőség, hogy a második fokozat elején fizeted ki a következő 7 fokozat díját, ami 88.000 Ft, így összesen a 10 fokozat díja 103.000 Ft. 

Oktató: Dömény István, 20/466-3384, www.eptesbeneplelek.hu
Jelentkezés módja: e-mailben az [email protected] címen, névvel, telefonszámmal, e-mail címmel, számlázási névvel és címmel. Ezt követően számlát küldök az első fokozatról, melyet utalással fizess ki kérlek. A díj vissza nem térítendő, névre szóló, fogalónak minősül. Lehetőséged van az első vagy a 8 fokozat teljes díját is elutalni, ezt a szándékodat a jelentkezéskor jelezd kérlek.

Mit kell hozni a képzésre:

  • A képzésen részletes tananyagot kapsz, melyhez érdemes jegyzetelni.
  • Kényelmes ruhában gyere.
  • Ételt, italt érdemes hozni, melyet a szünetekben tudsz fogyasztani.
  • Kérlek, kipihenten érkezz, mert sűrű lesz a nap.

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?