Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Élmények a közös gyakorlásról, ahol fokozatonként, kiscsoportokban, együtt gyakorolhattuk az Erők Tana és Önfejlesztés Tana gyakorlatait

 

Kedves Mindenki!

Szeretném megköszönni a szombati gyakorlós napot! Ismételten nagyon sokat tanultam, sokkal erősebben hatottak a gyakorlatok. Érezhető volt, ahogy az energiák összeadódtak.

Reméljük a következő alkalommal is összegyűlünk legalább ennyien!

Szeretettel:

Orsi

 

Sziasztok!

Köszönöm én is a tegnapi közös fejlődést, nagyon jó volt veletek együtt gyakorolni, sok élménnyel és megértéssel gazdagodtam. Nekem nagy löketet adott, mire vagyok képes!  

Köszönöm a lehetőséget, nemsokára ismétlés! 

 

Szeretettel: 

Szabina

Sziasztok!
Szeretet és hála mindenkinek a szombati együttes munkáért! Öröm volt a régiekkel újra találkozni és új társakat megismerni.
Egymást segítve messzebbre jutunk.
szeretettel  Anni

 

Sziasztok!
Köszönöm én is mindenkinek, akik részesei voltunk a tegnapi közös gyakorlásnak, hogy ennyi örömet és szeretet energiát kaptunk-adtunk egymásnak.
Hálás vagyok a szavaitokért, az új hasznos ismeretekért és az együttLÉTért!
Szeretnék a következő közös gyakorlásban is részt venni.

Szeretettel:
Zsolt

 

Sziasztok! :-)

Nagyon jól esett veletek-köztetek lenni és így gyakorolni. Különlegesen erősen éreztem a tűz elemet  tömörítéskor és ezt biztosan az együttlét, az együtt gyakorlás erősítette fel.

Nagyon hálás vagyok minden kérdésért, élménybeszámolóért, segítségért Mindenkinek, sok megértéssel járt. Gyakorlatok tisztultak ki, elevenedtek fel vagy jutottak a mélyebb szintre.

Szeretettel:
Adri

 

Sziasztok,

 

Először is szeretném megköszönni Istvánnak, és akik ott voltak, hogy ismét közösen együtt gyakorolhattunk!

 

Több csoport volt, csoporton  belül közösen egyeztetett  gyakorlatokat  csináltuk.

Majd közösen megbeszéltük kinek hogy sikerült. Kérdezni lehetett Istvántól is.

 

Ahogy Marika is mondja, nagyon jó látni csillogó szemeket, mosolygó arcokat. Erők össze adódnak, és ez érezhető is.

Könnyebb a gyakorlás.

 

Biztatok mindenkit, hogy jöjjön.

 

Szeretettel: IMRE

 

Rendkívül jó élmény volt ez a gyakorlás. Jegyet vettünk az Orient expresszre. Gyorsan  halad mindenki, különleges dolgokat tett gyakorláshoz. Köszönet Istvánnak, hogy hagyja rájöjjünk bármire képesek vagyunk, közben rengeteg támogatást kapunk. Szeretettel Annamari

 

Édes, drága szeretteim!!! Ez a szombat volt az eddigi leggyönyörűbb nap, amit veletek tölthettem!!! Olyan inspirációt, erőt  és szeretetet kap az ember tőletek ,ami egyre feljebb visz!!! Elkezdenek csillogni a szemek, kinyílnak a mosolyok  !!! Olyan egységérzet jön létre veletek!!! Annyi ötletet adtok , amitől még jobban tudok fejlődni !!!Sokkal jobban látjuk egymást és rá tudunk világítani arra amit a másiknak fejlesztenie kell magában!!!Egyszóval a fényünkkel mutatjuk az utat egymásnak !!!!Egy hónap múlva veletek ugyanitt, kivéve , ha mindenki jönni akar, mert akkor Istvánnak új helyszínt kell keresni!!! ! Szeretettel ölellek Titeket! !! Marika

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?